Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kinek milyen tapasztakata...

Kinek milyen tapasztakata volt a koplalással?

Figyelt kérdés

milyen változás volt?

és milyen rossz tünetek voltak?

meddig csináltátok?

2017. ápr. 9. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Én nem szoktam ilyesmit csinálni, így elég korlátozott a tapasztalatom, de leírom a páromét is.

1. 4,5 nap evés nélkül. Teljesen OK, kicsit sokat gondoltam ételre a végén és elég szürreális volt a világ :D Más hatása nem volt. Néha kíváncsi az ember, poén volt.

2. 11 nap szinte semmi evés, anyagi okokból. Nos, nem élveztem, de semmi bajom nem volt. 4 kilót fogytam, ami hamar visszajött, de nem bántam, örültem, hogy van mit ennem.

3. A párom így fogyott le. Evett, csak keveset, sok hétig. Nem tudok róla, hogy bármi problémája lett volna belőle, dolgozni is tudott meg minden, bár nyilván éhes volt, ő kalóriadeficitben mindig az. Utána visszatért a régi dolgaihoz, mindössze ha feljött pár kiló, visszafogta magát egy időre. Neki bejött, de ez ritka.

Nagyon hosszan vagy hosszabban s nagyon keményen koplalni viszont brutálisan egészségtelen... A párom nem extrém hosszan s azért nem minimális evéssel csinálta, én pedig nagyon röviden, ezt elbírja a szervezet, főleg a mienk, mert van, aki ettől is kikészült volna.

Ha valakinek van mit ennie, helytelenítem a koplalást. Rövid böjt OK, ha van rá valami okunk, de ennyi. Az egészségünk érték, ne játsszunk vele.

2017. ápr. 9. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Ha ezzel akarsz fogyni, semmiképp, a gyors fogyásnak oke hogy sulyvesztest latsz a merlegen de a test a gyors energiaforrásokhoz nyúl, vagyis az izomhoz, majd utána a zsírhoz szoval ffogyhatsz gyorsan vagy kibirhatod napokig eves nelkul es lemegy tobb kilo, de annak a nagyobbik resze izom lesz es a zsir meg jó plöttyedt lesz utana te meg erőtlen
2017. ápr. 10. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Addig fajult, hogy anorexias lettem, a vegen volt, hogy 500 kcal alatt ettem. Nem tul jo dolog. MAr visszaszedtem egy egeszseges sulyt, de egy eve nem jött meg a menzeszem es megkopaszodtam (tized annyi hajam sincs, mint regen), valamint szekrekedesem volt, olyan lassu volt a szivveresem, hogy elet veszelyes allapotba kerultem. Es mindenhol szörös lettem (a mai napig gyantazhatom a bajszomat) a testemen. K*rv*ra nem eri meg. Ja es 15 eves lany vagyok.
2017. ápr. 11. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Éhséget okozott
2017. ápr. 11. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Diétás étrend kell, normál makrókból
2017. ápr. 13. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Akut betegségekből ki szokott hozni, legalábbis gyulladásból, emésztési problémákból és hasonlókból

- ami nem mindig elegendő, ám de nélkülözhetetlen (a böjt).

Amikor önmagában nem elég ehhez a böjt, akkor homeopátiás szert is alkalmazok, és teljes a siker. 2-3 nap alatt is van, hogy rendbe jövök.

A böjtöt mindig vagy víz ivással végzem (amikor jól esik), vagy pedig emellett tartok almaétkezéseket is (amennyiszer jól esik). Semmi mást nem fogyasztok olyan napon.

(Ellenzem a szárazböjtöt. Léteznek eféle vallási ostobaságok.)

2017. máj. 12. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!