15 nap intenzív koplalással hány kilót lehet leadni? 14/L
Szerintem is 2-3 kiló az esélyes (zsírból és izomból, ebben a víz és salakanyag nincs benne, az úgyis visszajön szinte azonnal), de ha sokat mozogsz mellette, több is lehet. Bár hacsak nem extrém jó az állóképességed, sokkal, sokkal hamarabb esel össze.
Ne koplalj, sőt, fogyni sem tudom minek akarsz, persze nem látlak, de ha van is rajtad minimális felesleg, azt miért nem tudod lassan leadni, nem értem, az se tart sokáig...
A koplalás a legtöbb embernek kemény, mindenféle gond lesz (fejfájás, gyengeség, pocsék közérzet, idegesség, csak hogy a szolidakat említsem, egészséges szervezetűeknek lehet, hogy más ilyen távon még nincs is), izmot vesztesz és belassul az anyagcseréd. Kell ez neked?
Remélem nem csak a levegőbe beszélek és megfogadod egy kicsit amit itt mondunk neked. Sokkal többre mész 15 nap egészséges diétával kb. 1500 kalória körül és napi 30 perc mozgással, mint 15 nap koplalással. Koplaláskor ugyanis a szervezet pánikolni kezd, ragaszkodik mindenhez, amit kap (ha semmit nem kap, akkor ahhoz, ami van) magyarul nem kakilsz normálisan, mert nincs mit. Már egyetlen nap után is jelentkeznek azok a mellékhatások, hogy fejfájás, koncentrálóképesség csökkenése, rossz közérzet, szédülés, alacsony vércukorszint/vérnyomás és pár nap múlva összeesel.
A számok alapján abszolút ideális a testalkatod, de ha formálni szeretnél magadon, érdemes normálisan csinálni azt. Hidd el, próbáltam, és nem így szabadultam meg a 20 kilótól, hanem heti 4x5 km futással (ami 2 km-nek indult, amikor először mentem) és napi 5 étkezéssel, sok rosttal, kevés cukorral, zöld teával, sok vízzel és magabiztosan, boldogan, toppon :) Ezt kívánom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!