Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Jó minőségű vörösborok?...

Jó minőségű vörösborok? Tudtok ajánlani ilyen gyártókat, illetve fajtákat, lehetőleg félédes vagy édesbe? 2000ft-ig

Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron voltam a Szépasszonyvölgyben és ott nagyon sok finom bort kóstoltam. Nem tudom, hogy azért mert tényleg jó volt vagy csak az érzés, hogy nem a bolt polcáról lett leemelve. Nekem a Tóth Ferenc pincészet jött be a legjobban és nagyjából ebben a kategóriában vannak az áruk is.
2017. máj. 31. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
2017. máj. 31. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarlak elkeseríteni, de olyan, hogy minőségi édes meg félédes bor nincs. Alapvetően minden bor száraz, mivel a benne lévő cukor alakul át alkohollá, tehát amikor kiforr a bor, akkor már nincs benne cukor. Amit a boltban félédes meg édes vörösbor néven árulnak azt, utólag cukrozzák, meg édesítik.
2017. máj. 31. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

A 3-as véleményét osztom. A minőségi bor az száraz.

Bár nem minden édes bor "pancsolt" azért, de én azokat sem vagyok képes meginni. Egyszer pl. vettem egy üveg jégbort, ami végül a lefolyóban kötött ki.

2017. máj. 31. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!