El fogok hízni?
Ettem 2 fehércsokis Snickerst, egy tábla fehércsokis Milkát (megkívántam a fehèrcsokit), egy zacskó chipset, ittam egy vaníliàs shaket a mekiben kèt sajtburgerrel, egy Zott Monte pudingot ès egy Nutella &Go-t.
Ja és mindehhez egy 1.5 Literes Melon Icetea Rauch teát ittam.
Szerintetek ez lerakódik?
Ez kérdés? Egyáltalán miért eszel ennyi szemetet? Ha hízni akarsz, akkor normális táplálékra van szükséged, ha fogyni, akkor is!!!
Fontos persze a csoki, meg az édesség, meg a normális sós étel, de nézz utána, hogy mennyi káros cuccot (zsírt, vacak szénhidrátot... stb.) vittél be. Kell a jó szénhidrát, de ennyi? Lerakódni nem fog, de adtál egy pofont a szervezetednek feleslegesen.
Vagy lehet, hogy menstruálni fogsz és azért kívánsz mindenfélét össze-vissza, vagy hiányoznak az alapvető táplálékok a szervezetedből, és a kívánósággal próbálja pótolni.De lerakódni nem fog.....
Vasárnap családi összejövetel volt. Mivel feljött rám néhány kiló, igyekszek odafigyelni, nem nassolok állandóan meg még pár ilyen dolgot minimálisra vettem. A családi partin viszont szuperfinom pizza volt, meg torta, meg mindenfele nasik. Nem zabáltam magam degeszre, de azért ettem szépen mindenből. Kíváncsiságból ráálltam a mérlegre. Másnap - hétfő - reggel 80 dekával többet mutatott, ma pedig pontosan ugyanannyit, mint vasárnap reggel, a kajadömping előtt.
Szóval ha egyszer van ilyen, nem kell aggódni. Másnap még kicsut nagy lesz a pocak, de aztán visszaáll minden a normális kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!