Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? 16/L vagyok.170cm,...

Mit tegyek? 16/L vagyok.170cm, es 60kilo. Szeretnék leadni kb 5kilót, többi lent

Figyelt kérdés
Minden hetkoznap menza kaján élek, reggelre meg 2 szendvics. Probaltam mar muzli szeletet enni meg almat helyettuk de a napi 8-9 tanora mellett eleg nehez nem éhesnek lenni, meg fáradtnak. Járok heti 2x iron boxra, de ígysem fogyok semmit. A vízmennyiség is megfelelő, a napi 1,5liter megvan mindig. Az otthoni kaja pedig általában valami hús, vagy főzelék, krumpli meg feher kenyer, mert 4 fős családban figyelni kell mindenkinek az ízlésére, nem lehet csak miattam biocuccokat meg ilyeneket venni( ráadásul ezek nagyon drágák). Mit tegyek?

2017. máj. 22. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy azt mondod otthon, hogy te főzöl magadra? Vagy ez a ti családokban nem így van?

A ételek meg nem kell, hogy biok legyenek, az nem lényeg.

1,5 liter víz semmi. Nem elég. Minimum 2,5 legyen meg naponta, de inkább 3.

A menza kaja az idén még oke, de a nyáron ha megtanulsz magadra főzni, akkor azt is te csinálhatod.

A legfontosabb viszont, hogy NE KOPLALJ! Mert tényleg kétszer annyit fogsz visszahízni. Szépen lassan is le tud menni az a felesleg. Hova sietsz?

Ja és ne különböző étrendeket meg diétákat csinálj végig, inkább válts életmódot. Az sokkal hatásosabb.

Sok sikert! Ha gondolod írj privátot!

2017. máj. 22. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Almával meg müzliszelettel én is éhen halnék. Ha jól akarok lakni, valamilyen fehérje és/vagy zsír is kell.

5 kg nem sok, lehet, hogy úgy is le tudnád adni, ha egy ideig nem ennél semmi cukrosat, esetleg a kenyeret/tésztát is kiiktatnád. A hús és a főzelék nem rossz kaja, a menzán válogasd meg, miket eszel. A fogyáshoz nem kellenek bio cuccok, az nem árt, ha tudsz készíteni pár egyszerű ételt, pl. rántottát.

2017. máj. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!