Mit csináljak, hogy tudjak enni?
Figyelt kérdés
Haláleset volt a családunkban és egy falat sem megy le a torkomon. Szédelgek, gyenge vagyok és még hátravan egy érettségim. Próbáltam lemenni futni, de majdnem elájultam már 50méter sétától. Mit kéne magamba erőltetni ami kevés de táplál, hogy ne legyek rosszul??2017. máj. 14. 20:10
1/3 anonim válasza:
Ez emberfüggő is. Nekem pár lágytojás és mogyoró könnyen bemegy, bár van az az állapot, amikor az is nehéz. De itt csak pár perc erőfeszítés kell, ezek tömény, tápláló ételek, a tojásban rengeteg minden van. Ha nem eszel rendesen, szedj vitaminokat, ásványi anyagokat. Egy kis friss zöldség, gyümölcs sem megy be (az nem sok kalória, de hasznos)?
De szinte bármi jobb, mint a koplalás, amiről el tudod képzelni, hogy bemegy pár falat, edd, mert enned kell...
2/3 anonim válasza:
Én ilyen helyzetben húslevest ennék (sok répával, egyéb zöldségekkel) és egy kis májat, plusz napi 1-2 banánt. De a tojás is nagyon jó ötlet.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszotokat, nagyon kedves Tőletek ! :)
2017. máj. 17. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!