Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy tudjak enni?

Mit tegyek, hogy tudjak enni?

Figyelt kérdés
Problémám pszichés-lelki eredetű, Valeriánát és b vitamin komplexet szedek, de a kiváltó okot nem tudom megszüntetni (remélem, majd elmúlik). A probléma több, mint egy éve fennáll, és nem tudok enni miatta. Annyit nagy nehezen letuszkolok, hogy ne halljak éhen, de azt is undorral. Éhségérzetem is csak ritkán van, inkább csak azt érzem, hogy rossz a gyomrom, hányingerem van (tudom attól van ez, hogy nem eszek). Ha leerőltetem, akkor rosszul leszek. Mit tehetnék, hogy tudjak rendesen enni? Vényköteles nyugtatókat és hasonlókat nem szeretnék szedni, a kiváltó okon pedig nem tudok változtatni, mivel nem rajtam múlik. Létezik valami gyomornyugtató, amit ilyen esetben használ? Teát nem tudom meginni.

2015. jún. 22. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem rajtad múlik? Nem a lófaszt nem. Pontosan az okot kéne megszüntetni, mert sosem lesz javulás.Tudom miről beszélek, gyomorproblémáim voltak, elvétve vannak, de az okot megszüntetve nagy javulás indult meg. :D ÉS mivel pszichés eredetű volt megfelelő segítséggel kezeltem a kiváltó okot. :D
2015. jún. 22. 13:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy szakítás, amin nem tudom túltenni magam. Lehet banális dolognak hangzik, de ez van. Nem tudom mit tehetnék.
2015. jún. 22. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Nerm kell sajnáltatni magad, attól, mert szakítottak/tál nem áll meg az élet.

Egyél olyasmiket, amit kívánsz, ne foglalkozz azzal, mennyire egészséges.

Velem pénteket szakítottak, görcsben a gyomrom, két napja élőhalottat játszom, hol bőgök, hol nem, mégis eszek. Cukrosat, csokit, édeset (persze normális kaja is le-lemegy), tök mindegy, amit megkívánok.

2015. jún. 22. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatás, szeretnék kikeveredni belőle. Egy éve nem sikerül... Ha lenne bármi amit kívánnék, vagy le tudnék erőszakolni, anélkül, hogy utána rosszul lennék, nem kérnék segítséget.
2015. jún. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!