Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy legalább...

Mit csináljak, hogy legalább egy kicsit tudjak enni?

Figyelt kérdés
Holnap lesz egy komolyabb szereplésem, és olyan ideges vagyok, hogy a kajára gondolni se bírok, de a gyomrom már nagyon fáj. muszáj lenne ennem valamit, de hányingerem van. amúgy nagyon jó étvágyam van, szeretek nagyokat enni. mit csináljak, hogy legalább egy pár falatot le tudjak nyelni? már szédelgek...
2009. ápr. 13. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Pontosan azért van hányingered, mert már éhes vagy. Ha eszel valamit, akkor elmúlik és akkor már nyugodtabban tudsz enni.
2009. ápr. 13. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld meg magadat megnyugtatni, hogy ez csak egy fellépés. Nem kell izgulni, ha elrontod, akkor sincs semmi!!! De tényleg nincs...én is szoktam fel szoktam néha lépni, és ha néha nem jön össze, akkor sem dől össze a világ.

Készíts magadnak egy jó meleg fürdőt, és hallgass relaxációs zenéket. Igyál nagyon sok folyadékot, és az, hogy eszel pár falatot, az tényleg csak az akaraterődön múlik:) Nem kell semmi nehezet megenned, de jó ha van a gyomrodban pár falat(akár egy kis jughurt, sajt, vagy szendvics karikák).

Sok sikert!

-Tündérlány(17)-

2009. ápr. 13. 15:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

köszi szépen:)

ez igazándiból nem fellépés... ez is nyílvános, de más jellegű. már sikerült magamba gyűrnöm is egy kis kalácsot, az is jobb mint a semmi:)

2009. ápr. 13. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!