Mit szabad és mit nem szabad ennem?
Figyelt kérdés
Változtatni szeretnék egy kicsit az életmódomon. Nem vagyok kövér, van egy kicsi pocakom, amivel amúgy nincs is nagy baj szerintem. A problémám az, hogy tudom, hogy nem eszek elég egészségesen, és nem szeretném ezt folytatni. Szeretném a rossz kajákat kizárni az étrendemből, a jókból pedig minél többet megismerni, beépíteni az életembe. Nem teljesen vagyok otthon ebben a témában, természetesen tudom, hogy a csokik, olajos dolgok, gyorskaják nem egészségesek, de akik jobban értenek ehhez, azokat szeretném megkérni, hogy legyenek kedvesek írják le nekem, hogy mit nem kéne ennem semmiképpen sem! Akármilyen tippet, tanácsot szívesen fogadok. Előre is köszönöm :)2017. máj. 10. 15:02
1/2 Csori96 válasza:
Irányelvek, melyek mentén érdemes táplálkozni: feldolgozatlan élelmiszerek, sovány húsok, lassan felszívódó szénhidrátok, sok zöldség, olajos magvak.
2/2 anonim válasza:
Csak természetes alapanyagokból készített ételeket egyél. Nem arról van szó, hogy ne lehetne megkóstolni a gyári cuccokat, de soha nem szabad velük jóllakni. Élelmiszert nem szabad a multiknál vásárolni, mert minden adalékozva van. A nagyüzemi termelésű tápláléknak minősített vacakokat kerülni kell. Minden táplálékot alaposan meg kell rágni, hogy az emészthető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!