Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az Eu-ban már egy ideje nem...

Az Eu-ban már egy ideje nem szabad moslékot adni a disznóknak? Nem azért mert velün akarják megetetnki?

Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 04:43
1 2
 1/13 anonim válasza:

Azt nem tiltja EU-s jogszabály.

-Van egy ismerősöm aki szója átvétellel foglalkozik. A minőségi cucc megy kutya kajába a maradék meg a parizerbe.

2017. márc. 3. 05:11
 2/13 anonim ***** válasza:

Semmilyen EU-s jogszabály nem tiltja, hogy a tagországok hogyan szabályozzák, hogy mi minősül élelmiszernek (lásd Magyar Élelmiszerkönyv).

Szóval ez sem az EU bűne.

2017. márc. 3. 07:36
 3/13 A kérdező kommentje:
Az hogy ugyan az a termék mást tartalmaz keleten mint nyugaton az egyre nyilvánvalóbb. És lehet papiron ez nem bűn na de mégis felháborító. Az hogy te akkora libsi vagy hogy ujjongva vásárolod a hitványabb terméket ugyanannyiért mint nyugaton a jobbat az a te bajod.
2017. márc. 3. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:

# 3/3 Időpont ma 14:12

Látom csak libsizésre vagy képes, gondolkodni nem. Pedig akartam erre is érdemben válaszolni, de ilyen nyilvánvaló mentális fejlettségeddel felesleges.

2017. márc. 3. 20:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Kérdező

Sőt azt sem tiltja semmi, hogy te kutyakaját egyél, a parízer meg mehet a kutyusnak. És akkor jól kicseszel az EU bürokratákkal, nem is lennék a helyükben.

2017. márc. 3. 20:52
 6/13 A kérdező kommentje:
20:35 Ha te akartál vagy egyáltalán tudtál volna érdemben válaszolni akkor azt már az első hozzászólásodban is megtehetted volna. Ha meg liberális beállítottságú vagy vállalhatnád nem kellene megsértődni ha libsinek hív valaki.
2017. márc. 4. 02:45
 7/13 anonim ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 02:45

Az enyém a második hozzászólás. És mint mondtam, nem csodálkozom, hogy ezzel az értelmi szinttel nem fogtad fel, hogy az egy válasz.

2017. márc. 4. 10:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Értem én neked jó így hogy hitbányanbbat eszel. Ez a te dolgod. Vanak mások akiket meg ez zavar.
2017. márc. 4. 13:54
 9/13 anonim ***** válasza:

# 8/8 Időpont ma 13:54

Mondom én, hogy baj van a szövegértéseddel. De akkor megpróbálom prolibban:

Az, hogy mi minősül szemétnek és mi nem, az a tagországok kormányain múlik. Caspiche, vagy menjek még ennél is lejjebb?

2017. márc. 4. 14:58
 10/13 A kérdező kommentje:
Ennél lejjeb már nem nagyon tudsz menni libsikém. Ha nem vagy képes felfogni hogy két tök ugyan olyan termék miért hitványabb összezevőkből áll nálunk mint ausztriában? Engem és sok más embert ez zavar. Az hogy te a külföldi cégek érdekeit véded nem csoda a pilitikai oldaladtól ezt tanultad. Így tapsolj a dolognak és örülj neki. Másoknak meg hagyd meg azt hogy ha ez nem tetszik akkor nem tetszik. Nekem semmi bajom azzal hogy neked ugyanazért a pénzért a gyengébb minőség is nagyon megfelel még örülsz is neki.
2017. márc. 4. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!