Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Halfehérjét porformában miért...

Halfehérjét porformában miért nem gyártanak?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 24. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mert a halfehérje ugyanabból a 20 féle aminosavból épül fel mint minden más fehérje, és mivel az emésztőrendszer úgyis aminosavakra bontaj a fejérjéket mindegy milyen fehérjét eszel.
2017. ápr. 24. 21:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egy drága, ehetetlen moslék lenne. Bár halkollagénről már hallottam, azzal megy most a parasztvakítás.
2017. ápr. 24. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Amiér csirkefehérjét sem.
2017. ápr. 25. 06:16
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!