Mitől lehet elhízni?
A kérdés nem rólam szól, tehát nem hízókúrázom, hanem kíváncsi vagyok arra, hogy az emberek szerint mitől lehet elhízni.
Minden - a kérdéssel kapcsolatos - ötletet írjatok meg!
Köszönöm!
Amiatt kérdeztem, mert egy ismerősöm már régóta vegetáriánus (azt hiszem, több, mint 10 éve) és nemrég orvoshoz ment, aki mondta ismerősömnek, hogy ne egyen húst, szalonnát, zsírt, szalámit, kolbászt! Ismerősöm mondta neki, hogy ő nem eszik ilyesmit régóta, mire az orvos azt kérdezte: "Akkor mitől hízott meg"?
Eldobtam az agyamat, amikor ezt az orvos által mondott bugyutaságot elmesélte ismerősöm. Fél óráig azon agyaltam, hogy hogyan lehet egyáltalán diplomája?!
Bunkóságnak tartom, hogy az ostobasága mellett még meg is vádolta ismerősömet azzal, hogy hazugnak állította be - mivel az orvos azt állítja, hogy ugye mástól nem lehet elhízni, csak hústól, szalámitól...
Ismerősöm egyébként már hatvan éves elmúlt és a magyar átlag felett van egészségi állapota a korosztályához képest.
Az kétségtelen, hogy többet eszik, mint amennyit mozog, stb, de az, hogy nem eszik húst, az 100%.
(Szokott mozogni is, tornázik, stb, de szerintem kényszeres evő "kissé".)
Vegan vagyok, semmi finomított élelmiszert nem eszem, 70%nersevő 30% gabona és hüvelyes esetleg savanyúságok, befőttek, rendszeresen sportolok, 30múltam,
186cm magas 95kg ebből kb 15-18 ra saccolnám a hájat...
Napi 3500+kcal-t fogyasztok.
Szerinted ez hogy tartozik a kérdéshez?!
Légy szíves, olvasd el, hogy miről írtam! Köszi!
Lertad, hogy az ismerősöd vegetáriánus, mégis el van hízva...
Megdöbbentél azon, hogy az orvosa nem tudja mitől van elhízva...
Az előttem lévő válaszadó leírta, hogy a vegák is el tudnak hízni...
Én meg megerősítettem, hogy igen a veganok is el tudnak hízni...
Ezek után én nem értem, hogy te mit nem értesz...
Nem. Kérlek, olvasd el alaposan.
Az orvos nem hitte el ismerősömről, hogy vegetáriánus! Azt állította, hogy húsokat eszik!
Sajnos nagy félreértetted az egészet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!