Miért részesíti nagyobb előnyben a táplálkozás terén az ember az inkább növényevő állatok húsát?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, más kultúrákban megeszik a macskát is.
De inkább eszünk szarvasmarhát, libát, kacsát, bárányt, nyuszit, pulykát, fácánt, őzet, szarvast.
Miért nem eszünk sast, farkast, medvét, krokodilt, tigrist stb.?
Van valami oka? Nem finom / nem egészséges a húsuk?
2017. ápr. 9. 12:24
1/6 anonim válasza:
Gondolom nagyobb a fertőzésveszély,meg a húsuk is elég kemény lehet.
Na ,meg ki tudná őket etetni,hogy aztán levághassuk..?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem kellene etetni őket.
Csak arra gondoltam, hogy a fácánt sem könnyebb lelőni, mint egy sast, és mégis az előbbit esszük (már aki), utóbbit nemigen.
2017. ápr. 9. 12:47
3/6 anonim válasza:
Például egy farkasnak a bőrén is lehet érezni annak a tápláléknak a szagát amit megevett. A vadonban élő példányoknál legtöbbször romlott hús szagát.
4/6 anonim válasza:
Aránylag kevés sas, medve, tigris és krokodil fordul elő erre felé. Pláne háznál.
5/6 anonim válasza:
Szerintem csak a gyakorisága, ha több lenne azt is ennénk, de kb minden 100adig fácanra jut 1 sas.
6/6 anonim válasza:
Elég sokat utazok munkámból kifolyólag, ettem már krokodilt, kutyát, patkányt, delfint, de mára nem kísérletezgetek, mindet megbántam, hogy kikértem, ehetetlen szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!