Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Jó a szervezetnek a T urbó Di...

Jó a szervezetnek a T urbó Di éta két hetes kúra?

Figyelt kérdés

Nem akarom kipróbálni, de egyik ismerősöm elszánta magát és nem tudom lebeszélni. Azt értem, hogy hatásos lehet annak aki lusta rendesen mozogni és csak étrend változtatással szeretne gyors eredményeket, de mik a kockázatai?

Nem hiszem hogy a tartós fogyásnak és egészséges életmódnak, egy kalóriákkal telenyomott fehérje por a kulcsa.

Hogyan tudnám lebeszélni?

2017. márc. 29. 21:23
 1/4 A kérdező kommentje:

A termék nevét csak azért írtam így, mert a név tulajdonosa nem egedélyezi a termékéről kérdéseket tegyenek fel az oldalon. ( nem viccelek próbáljátok ki)

Ez egy kicsit furcsa......

2017. márc. 29. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
hülyeség, tele van szénhidráttal, túl van árazva, annyiért ezerszer jobb fehérjeporokat kapni. 2 hétig nincs egészségkárosító hatása, de garantált visszahízás van utána.
2017. márc. 30. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Én anno 7 évvel ezelőtt kipróbáltam, 2 hétig csak fehérjeport ittam reggel, délben, este, valamint az ajánlott zöldségleves levét ettem mellette. 2 hét alatt 8 kg-ot fogytam,bár én tornázgattam is mellette, meg megvettem a diéta antioxidánsát is... aztán a dupláját szedtem vissza 2-3 hónap alatt. Tehát az egész kb arra jó, hogy 2 hét alatt fogyj gyorsan 4-5 kg-ot, (szervezet és túlsúlyfüggő), hogy 1-2 hétig jól nézz ki. De baromira nem éri meg, a hangulatváltozásokról és hangulatingadozásokról meg ne is beszéljünk amit abban a 2 hétben produkáltam a hirtelen szénhidrát, cukor és szilárd élelmiszer megvonás miatt...tehát nem, nem csinálnám újra és nem is ajánlanám senkinek.
2017. márc. 30. 10:05
 4/4 anonim válasza:
Sokba kerül, de legalább hiánybetegségei lehetnek :-)
2017. márc. 30. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!