Leirnátok mit ettetek ma és mire? (pl. reggelire)
Ma elég atipikus napom volt...
Ebédre vajas kenyeret, vajas-mustáros kenyeret és vajas, fokhagymás pirítóst ettem s pár tojást (főtt és töltött tojás formában, illetve kávéban).
(Tizensok év után kifejlesztettük a tökéletes kenyeret, ami pirítósként még jobb. Álom. Mindig jókat eszem, de a vajas kenyér mesés. Sosem voltam pedig kenyeres, eh.)
Este már minimálisan ettem, bár úgyse kellett volna. Egy kis ecetes, főtt céklát s pici földimogyorót (kókuszzsírral elkeverve, bonbon formában kihűtve. szép és így tökéletesen a zsírtartalma is számomra), almát és sárgabaracklekvárt.
Ez furábban hangzik, mint amilyennek megéltem, na mindegy.
Végülis máskor hasonlóan eszem, csak több a (tojásos) édesség és a zöldség s nincs gabona :D Igen, ez utóbbi sokat változtat. A szénhidrátbevitelem a töredéke szokott lenni a mainak.
Tegnap 06:00-15:00 között 200gramm rizst 100gramm főtt kukoricát és némi ecetes vöröshagymát
16:00kor volt egy smoothie 5banán 200gramm eper 1 evőkanál darált lenmag 200ml kókusztej
20:00kor pedig egy nagyon kicsi mákos tésztát, desszertnek pedig nyaltam egy kis puncit.
Leírom ma is. Palacsintát ettem ebédre, baracklekvárral, plusz cseresznyét és csokis meggyet. Ja és pár töltött tojást.
Szénhidrátszegény tojás alapú nap, nem számoltam, de elégedett vagyok vele.
Reggeli: tükörtojás, vajas teljes kiőrlésű pirítós, vajas-lekváros pirítós (utóbbit ritkán eszem, de ma nagyon megkívántam), kamillatea mézzel
Ebéd: mandulajoghurt, nem voltam éhes,későn reggeliztünk
Vacsora: teljes kiőrlésű házi pizza, gombával, brokkolival, póréhagymával, fetával, olajbogyóval
Általában csak 2x eszem. Ha 3x eszem, akkor a középső étkezés úgy mint tegnap is valami könnyű, nem túl laktató dolog, és nem azért eszem mert éhes vagyok, hanem mert megkívántam.
Amúgy tudtommal a napi 3x-i étkezés teljesen normális, mi baj vele? Nem ismerek senkit, aki felnőttként még uzsonnázna, tízóraizna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!