3-4 naponta széklet, de nem székrekedés?
Figyelt kérdés
Az a furcsa helyzet állt elő nálam, hogy állandóan fáj a hasam, 3-4 naponta van székletem, de nem kemény, sőt, van, amikor konkrét hasmenés.
Volt már valakinek hasonló? Hasfájással orvosnál is voltam, de rögtön nőgyógyászatra küldtek (14 hetes terhes vagyok), holott semmi baj nincs a magzattal, biztos, hogy emésztési probléma áll a háttérben.
Az orvos is csak olyanokkal jön, hogy ne egyek tejterméket, hátha laktóz intolerancia, meg egyek zabkását... Félek, hogy ennél többről van szó. Ha nem javulna, nyilván az orvos nyakára fogok járni, de azért érdekelne, hátha volt valakinek már hasonló.
2017. márc. 14. 18:38
1/3 anonim válasza:
nekem is volt terhesség alatt, a popószextől kaptam el valami fertőzést.
3/3 anonim válasza:
terhesség összezavarhat ezt azt.....több terhes lánynál is halottam hasonlót. Egy vérkép kellene emésztőenzim vizsgálattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!