Olcsó és extrém hízlaló ételeket szeretnék! Van olyan?
rettenetesen sokat fogytam kórosan.10ezer forint van 1hétre(kajára).nos nem csak ezért szeretnék hízni.elkezdtem edzeni,de rá jöttem,hogy vékony test nem jön be edzetten.
az tetszik,hogy a duci testre edzenek rá.sokkal formásabb és fogékonyabb.de nem lényeg,erre nem kérek negatív kommentet,mert végülis mindenkinrk más tetszik.
én most ételeket szeretnék,ami tényleg nagyon zsírosít.(a narancsbőrt nyárra ledolgozom).
az a baj,hogy soha nem tudtam hízni, inkább fogyni.ha nem eszek 2napig,akkor -1,5kg ..ha tömöm magam két napig,akkor +0..én tényleg nehezen hízom.
18/L
Pár százas mekikaja nyamnyam. Sooooksoook péksüti az is olcsó. irigyellek.
Sok tészta. Tulajdon képpen azt egyed amit másnak nem szabad😅
te nagyon hülye vagy
ha hízni akarsz, pláne edzés mellett, akkor tömegnövelő étrendre van szükséged, azzal lesznek szép izmaid, nem a hájtól
utolsó válaszoló: dagadtak edzenek azok jók.tömegnövelő nők nem jönnek be.az tetszik ha van minimalis zsír rajta.nem edzek míg nem leszek 65kg.
most 47-8vagyok és 169cm
nekem van egy célom.én csak ételeket kérek :)
A megfelelő tudás hiányában rosszul látod a dolgokat.
Ahhoz, hogy valaki formás legyen, nagyobb izomtömegre van szüksége. Ha te vékony vagy, és formásabb szeretné lenni, akkor izmot kell építened, amihez tömegnövelő étrendre van szükséged. Tehát kalóriatöbbletben kell lenned, és megfelelő mennyiségű fehérjét kell bevinned.
Azoknak, akik "duci testre edzenek rá", esetleg azért lehet könnyebb dolguk, mert lassabb az anyagcseréjük, ezáltal hízékonyabbak (ezért is ducibbak), viszont ennek köszönhetően könnyebben is építenek izmot. Ha neked alapvetően nem ilyen az alkatod, akkor feleslegesen hizlalod fel magad, csak megnehezíted vele a dolgodat.
Nagyjából így néz ki egy izmos női test:
Ezekhez eléréséhez is hosszú idő kell. Hogy egy nő túl izmos legyen, szinte már férfias, ahhoz már szteroidok kellenek, természetes módon nem érhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!