Hízlaló ételeket tudnátok mondani?
Nagy mennyiségben minden hízlal, még a gyümölcs is, szerintem az is elég, ha megpróbálsz nagyobb adagokat enni :)
Egyébként édes dolgokból a péksütemények, csokik, kakaó, kávé cukorral, cukros üdítők (nem tudom, szereted-e a colát, de ha iszol, ne diétásat igyál, hanem rendeset), szendvicsbe (fehér kenyérből vagy kalácsból is csinálhatod) nutella, lekvár, méz
Igyál zsíros tejet, használj zsíros tejfölt
Sós dolgokból ugye a gyorskaja, szendvicsbe sajt, jó sok vaj, zsíros szalámik, sajtos péksütik, chips, popcorn, pizza
Egyél későn este (ha nem megterhelő a gyomrodnak), az is segít :)
Nincs tutira hizlaló étel, az ember a kalóriatöbblettől hízik s roppant egyénfüggő, hogy ezt mivel tudja elérni.
Én bármivel, szénhidrátos és zsírra alapozó étrenddel is. Fogyni már csak zsírra alapozva tudok, de hízni bármilyen étrend mellett, amitől nem leszek rosszul. No ez nem igaz akárkire, ezért kell kísérletezni. Van, aki szénhidrátszegény étrenden kizárólag koplalni tud, annak hízáshoz jóval több szénhidrát kell. De van, aki pl. főtt rizzsel nem tud hízni, mert képtelen napi több kilót megenni belőle (nem is arra van, hogy csak azt egyik a fehérje és a zöldség mellé, nagyobb kalóriaigénynél). Kalóriaszegény salátákkal is határozottan nehéz hízni, bár fogyásra se jók, mert koplalósak...
Köszönöm a válaszokat :)
Lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!