Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Folyamatos marò éhségétze...

Folyamatos marò éhségétzetem van? Két dolgra gondolok. A többi lent⬇

Figyelt kérdés
A napokban ideges voltam nem kicsit, étvágyam sem volt töle.. Szinte alíg ettem, mert semmi nem ment volna le a torkomon. Mára ugy érzem nyuhodtam vagyok, elnis foglaltam magam egész nap, hogy ne is agyaljak. Ám olyan éhség gyötör, és hiába eszem aznéhség érzet marad.. Nyilván nem keztem bele mértéktelen zabálásba, amúgy is keveset eszek, vagyis inkább többször keveset. Most is probálok így tennei, de nem szűnik. Most ez az idegességtől lehet vagy a szervezetem ugymond kiéhezzettem és jelez. Valakinek valami ötlet?
2017. márc. 9. 01:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Velem is van ilyen, kiéhezve vagy random nagyritkán gyakorlatilag képtelen vagyok jóllakni. Úgy 4000 kcalig próbálkozom a legmegfelelőbbnek tűnő ételeimmel (ez a kalóriaigényem duplája), aztán feladom, de azért ma már ennyi is bőven elég, sőt.

Teljesen OK, ha kiéhezés után 1-2 napig többet eszel, ez nem zabálás, csak kiegyensúlyozás.

Mondjuk én soha, egyetlen étkezésre nem eszem keveset, viszont kevés étkezésem van. A fő, hogy az összbevitel legyen jó és persze jól érezd magad a saját evési ritmusodban.

Most bizonyára nem keveset kell enned, de nagyon számít az étel típusa is. Nem tudod, mi szokott bombabiztosan laktatni? Mert pl. engem a tojás. Eléggé esélytelennek látom, hogy mondjuk egy 10 tojásos rántotta után éhezzek. Pedig az még nem is olyan sok kalória. Mégsem jutottam el eddig soha. Ha elkezdek édességet meg kenyeret enni, na akkor ehetek sokat, akkor sem lakom jól, főleg ilyen extrém helyzetben.

2017. márc. 10. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!