Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Urak! Éjjeli folyamatos...

Urak! Éjjeli folyamatos fingadozásra nincs valami megoldásotok?

Figyelt kérdés
Új barátnőm mellett ez baromi gáz, aludni is alig merek, mert akkor nem tudom visszafogni...
2016. márc. 3. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:

De van. Gasztroenterológia...

Addig megpróbálhatod magadtól is elhagyni pl. a tejtermékeket, laktóztartalmú ételeket. Vagy a gluténtartalmúakat.

Lehet hogy ilyesmi okán vannak felszívódási zavaraid.

2016. márc. 3. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:

"Fingadozás" ez aranyos ☺

Egyél olyan ételeket amik nem okoznak gázokat, plusz menj el dokihoz, lehet, hogy érzékeny vagy valamire, pl. a laktóz érzékenység nagyon gyakori, az simán okozhat ilyen gondokat.

2016. márc. 3. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon gáz, szó szerint is. Viszont, ha ennyire gyakori, és ráadásul még álmodban is, akkor azt ki kéne vizsgáltatni, mert a gyakori puffadásnak komoly oka is lehet. Na de nem akarlak elijeszteni, lehet csak nem figyelsz az étkezésedre. Meg kéne figyelned, hogy miket eszel és mi az ami a legjobban kiváltja. Én pl. a tejtől pukizok :-) Az sem mindegy mikor eszel utoljára lefekvés előtt, mert lehet jól teli kajálod magad előtte.

Bocsánat, nőként válaszolok, de énszerintem erre nem csak az urak tudnak válaszolni, mert ha hiszed ha nem, a nők is szellentenek, és ők jobban figyelnek az étkezésre. Részben épp a friss kapcsolat miatt is. :-)

2016. márc. 3. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!