Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Normális ha nem kívánom a...

Normális ha nem kívánom a főtt ételt?

Figyelt kérdés
Nagyon durva, igazából 4 éve egészségesen táplálkozok, csak vizet iszok, semmi liszt semmi cukor, csak húsok zöldségek gyümölcsök és túró vagy sajt. Télen kívánom a zsírosabb kajákat sőt a teljes kiőrlésű dolgokat is,csokit :D viszont bejött a tavasz, átállt a szervezetem. Semmilyen főtt ételt nem kívánok. A halat szívesen megeszem salátával. De pl már a natúr csirke vagy akármilyen csirke nem kell. Csak zöldség meg gyümölcs, tojás tejtermékek. Szerintetek ez normális? Úgy érzem mintha ilyenkor direkt a szervezetem átállna téliről valami nyári időszámításba :D és önkéntes tisztítókúrát akarna végezni. Mással is előfordul ez? :D kicsit hülyén érzem magam

2017. márc. 7. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ilyen még nem volt. Bár én normálisan eszem, mindent és.minden mértékkel...

Meg is kivántam a pacalt. :D

2017. márc. 7. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Jajj ne azt én is imádom :D
2017. márc. 7. 12:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja a kérdésből nem jött le de 25/L :D
2017. márc. 7. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Érdekes, én meg a nyers zöldségeket nem kívánom télen, tavasztól nyárig viszont szívesen eszem. De a főtt étel nálam alap, szinte minden nap eszek levest (húsból és zöldségekből).

És csak a meleg főtt ételeket nem kívánod, vagy hidegen sem esik jól?

Amúgy ilyenkor tavasz elején tényleg érdemes egy kicsit "tisztulni", én is tervezem.

2017. márc. 8. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!