Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexia utan meddig engedjem...

Anorexia utan meddig engedjem a falast magamnak? 15/l

Figyelt kérdés
Anorexiabol gyogyulok. Egy nap 6 "elöirt" etkezesem van, ugymond a reggeli, tizorai, ebed, uzsonna, vacsi, es utovacsi. De ezek között az etkezesek között is eszegetek, nyalakodok mindig valamit. Ilyenkor nem igazan tudom leallitani magam. A kerdes, hogy ezt meddig engedjem meg?

2017. márc. 6. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
ameddig csak jolesik.
2017. márc. 6. 14:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Ertem en, de egy bizonyos ponton tul meg kene majd allni, hogy ne hizzak el, hanem normalis sulyom legyen.
2017. márc. 6. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy es hany kilo.
2017. márc. 6. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, miket eszel ilyenkor, és tudsz-e utána a rendes étkezésekkor normális mennyiséget enni, nem veszi el az étvágyad a nassolás?

Én amúgy gyümölcsöt szoktam enni étkezések között, mert azok gyorsan emészthetők. Neked is ajánlom.

2017. márc. 6. 23:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszokat :) 168 cm vagyok es mar 50 kg. A kerdesem az lenne, hogy meg mennyit kene felszednem, hogy egeszseges legyek, megjöjjön ujra a menzeszem, stb.

Leirom, hogy miket eszem nagyjabol:

REGGELI: zabkasa/vagy tejbegriz zabtejjel, gyumölccsel

TIZORAI: alacsony zsirtartalmu joghurt, muzli, gyumölcs

EBED: altalaban valami fözelek sovany hussal/ vagy tojassal/ hallal (pl. borsos-repas fözi panagasiussal/ vagy zöldbabfözi csirkevel/ vagy brokkoli fözelek tojassal)

Vagy sima sovany hus valamilyen körettel, pl. durumteszta, tarhonya, bulgur, rizs ,krumpli. Plusz emelle rengeteg nyers vagy parolt zöldseg.

UZSONNA: zabtej, muzli, gyumölcs

VACSORA: rozskenyer, valamilyen krem (pl. ajvar, padlizsankrem, tojaskrem, sajtkrem, stb.) ,plusz rengeteg nyers zöldseg

UTOVACSORA: zsirszegeny turo

2017. márc. 7. 07:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Es meg ezek között az etkezessek között szoktam eszegetni. :/
2017. márc. 7. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 50-51 kilósan már volt menzeszem, és most (39 után) 56 vagyok.

A párom imádja az alakom - vékony, de van mit fognia.

2017. márc. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!