Amit felfedtem magamnak ez testkép zavar lehet?
Én elvileg a számok szerint vékonyabb vagyok nálad, 158 cm és 41 kg. De én alapból 38 kilóról híztam fel 41-42 kilóra, és ez többnyire izom. Szerintem pont jó lenne a súlyod a magasságodhoz, a probléma az étkezéshez való hozzáállásoddal van. Ha koplalsz, akkor csak az izomból fogsz fogyni és kövérebbnek fogsz tűnni, mint amilyen vagy, ugyanis löttyedt leszel. Ezt te sem akarod, hidd el! :) Tessék rendesen enni, hogy legyen erőd sportolni és tudd táplálni az izmaidat, hogy sportos és feszes alakod legyen, ne vézna és egészségtelen!
Én évekig szenvedtem anorexiában, gyenge voltam, megbolondult a menzeszem, a hajam törött és hullott. Olyan voltam, mint aki épp a halálból jött vissza. Kérj segítséget a szüleidtől, keressetek fel egy szakembert. Egy dietetikus is segíthetne, összeállíthatna neked egy egészséges étrendet, mert a jelenlegi pocsék. Keveset eszel és egészségtelen ételeket. Egyél továbbra is teljes kiőrlésű ételeket, az nagyon jó! De a fagyit és a zérós cuccokat felejtsd el! Egyél helyette tojást, halat, húst. A fehérje fontos az izmoknak. És hidd el, egy kis szénhidrát sem árt!
Kitartást és fel a fejjel!
19 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!