Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem kívánom a húst?

Miért nem kívánom a húst?

Figyelt kérdés
Egy pár hónapja most már hogy nem kivanom, pontosabban nem minden formában tudom megenni. Egyáltalán nem mondanám magam válogatósnak, sőt.. Régen a pacalt, zuzapörköltet stb sem utasítottam vissza. Mára ezeket mar egyáltalán nem tudom megenni illetve pörköltbe, levesbe is csak a szín húst. Ezenkívül a daralthust (bolognai,chilisbab) és a csirkemellet rantva vagy sütve mást már nem nagyon. Az étvágyammal nincsen gond ha mást eszek az utolsó falatig elfogy. Tapasztalokra lennék kíváncsi aki volt már így. El fog ez múlni vagy nem kell vele foglalkozni?
2017. márc. 1. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyszüleimnek hentes boltuk volt generációk óta, és édes apámék mindennap bőségben fogyasztottak hús fiatal koruktól kezdve. Azonban főiskolás éveiben egyszeriben ugyan így ahogy te, elkezdte megunni a finom húsokat, azonban az öccse nem, ő mainapig imádja és az eggyik hobbija a vadászat. Édes apám mai napig vegán élet stílusban él, hal, szójatermékek, zöldségek gyümölcsök, és exklúzív húsmentes ételeket fogyaszt. Ő elfogadta, mivel ez is egy életstílus amit nagyon megszeretett. :)
2017. márc. 2. 10:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem kívánod, akkor edd csak azokat, amik jólesnek. Nem baj, ha csak viszonylag ritkán eszel húst, ha másból elég fehérjét viszel be.
2017. márc. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!