Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A Rivotril -tól lehet hízni?

Astoriaheelfiger kérdése:

A Rivotril -tól lehet hízni?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon súlyos pánik betegségem van!

Istenigazából 1 éve az M6 -os autó pályán Pécsről akartam fel vezetni Pestre! akkor kapott el az első pánik rohamom kb 50 km-t vezettem! leizzadtam, levert a víz, le esett a vérnyomásom és szédültem, a szívem 5x gyorsabban kalapált és levegő után ziháltam!

elmentem egy pszichológushoz aki be utalt egy pszichiáterhez elmeséltem neki is a bajom.... majd be fektetett 1 hét gyógyszer beállításra a Honvéd kórházba! 0,5 rivt kaptam napi 2x reggel és este! majd egy idő után kezdtem érezni, mintha immúnis lenne a gyógyszer rám! igy elkezdtem magamtól a dózist emelni! 1 év telt el és minden nap 9 rivót veszek be! 185 cm vagyok és 1 éve voltam 80 kiló most 107! gyűlölöm magam ezért, nagyon rossz! teljesen függővé váltam! ha nem szedem pár nap után az egész testem remeg görcsbe szorul a mellkasom feszült vagyok és nem tudok elaludni! a barátaim próbáltak rám hatni, de egyszerüen nem tudom mitévő legyek!!!!!

függővé váltam!!! 27 éves férfi vagyok!

kérlek benneteket aki ilyen cipőben jár vagy járt írjon tanácsot, konkrétan az életemet féltem és nincs segítség!!! :(

2017. febr. 27. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog ez a pánik.Nem kaptál mellé mást? 2 évig éltem csak rivóval,nem lett jobb.Azutàn orvos váltás, ő írt ki kedelyjavitot mellé.Na onnan kezdve jobb lett.
2017. febr. 27. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és nem hiztam tőle.De ma már nem szedem a kedély bogyót,rivóbol pedig 0.5 ös annak is a fele.Ha abbahagyom hormon bajok jönnek sajna, érdekes...De neked a 9 sok kicsit.Csökkenteni nem tudod ?
2017. febr. 27. 19:39
 3/4 A kérdező kommentje:
A HÍZÁS A KÉRDÉS ÉS NEM A DÓZIS
2017. febr. 27. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Hízni a kajától lehet, te is tudod.
2017. febr. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!