Rivotril hatása?
Figyelt kérdés
Mintha semmit sem hatna? Mégis miért? Par szemet szedtem be még csak belőle. 0.5 öst2017. febr. 15. 13:42
1/18 anonim válasza:
Miért szeded? Nagyon durva az az anyag.
2/18 A kérdező kommentje:
Es mennyit szedhetek be belőle? Mi az h durva? Párkapcsolati dolgok, gyerekneveles, munkahelyi dolgok csak csak NEGATÍVUMOK ÉRNEK!!!!Öngyilkos gondolatok forognak olykor a fejemben 28 évesen mindenki szarba néz.
2017. febr. 15. 13:46
3/18 anonim válasza:
És ezt miért a gyerekvállalás alá írtad?
4/18 anonim válasza:
Én is 28 éves vagyok, 3 hónapos kisbabával, kialvatlanul, nem könnyű.. Ki írta fel neked a rivotrilt? Nagyon könnyen rá lehet szokni..
5/18 anonim válasza:
Annyit kellene belőle szedni, amennyit felírtak, valóban nehéz róla leszokni, évekig szedtem, napi 3-szor felet a 0,5 mg-osbol, az egészen jól kiütött.
6/18 anonim válasza:
Kozponti idegrendszerre hato cuccoknal 3.honap folyamatos szedes kell mire beepul az idegrendszerbe es ugy hat, ahogy kell
7/18 A kérdező kommentje:
Háziorvosom, frontin helyett. Most egyszerre szedem mindkettőt. Most is csak fekszem az ágyban befordulva.
2017. febr. 15. 14:19
9/18 A kérdező kommentje:
Idegesség, stressz, állandóan sírok, gyenge vagyok. Nem bízik meg bennem az akit szeretek, semmibe néz, nem áll velem szóba. Egyelőre nem akar, de nekem ez az egyelőre azt jelenti hogy nem akar velem lenni soha tobbet. Ervagdosas volt nem egyszer részemről, stb. Mki idiotanak tart!!!!
2017. febr. 15. 14:27
10/18 anonim válasza:
Vagdosás? Csináltam én is, de baromi szánalmas dolog ennyi idősen. Házidoki elvileg fel sem írhatja a rivót, menj el a pszichiáterhez, ő ad antidepresszánst, a nyugtató az csak pár órát hat, nem megoldás, az antidepi hosszabb távú javulást is hozhat, de leginkább össze kellene szedned magad önerőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!