Tényleg ilyen hatása van a Rivotrilnak?
Elmesélte az egyikk barátnőm, hogy egyszer amikor szakított vele a barátja anyira kibukott, hogy bevett két szem rivotrilt, és az történt vele,hgy kiesett az emlékezetéből fél nap.
Tényleg ilyen mellékhatása van? Senki ne értsen félre nem akarom kipróbálni csak én azt hallottam, hogy ennek komolyabb melékhatása van.
Extrém mellékhatásként,TALÁN.
De ez nem GHB.
Gondolom nagyobb dózisú ( esetleg 2 mg-os) Rivotrilt vehetett be.
Én is jártam már hasonlóképpen, egyetlen szem gyógyszertől.
Senkinek nem ajánlanám,hogy csak úgy, sima nyugtatóként ezt szedje.Ennél a gyógyszernél tényleg érvényes,hogy csak orvos utasítása alapján/szerint szedhető.
Hogy mennyire erős hatású gyógyszer egy példa: egyik hozzátartozóm epilepsziára szedte. Fokozatosan csökkentette az orvos és egy negyed szem (0,5 mg) elhagyása után visszatért a roham.
Hát ha előtte soha életében nem szedett be belőle, és egyből 2x2 mg-mal indított, akkor talán.
Én 3x0,5 mg-t szedek 2 éve, rendszeresen fogyasztok alkoholt, töményet is, és soha nem volt semmi bajom. Valószínűleg mivel már hozzászoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!