Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen hatása van a Rivotrilna...

Milyen hatása van a Rivotrilnak alkohollal?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
borzalmas
2010. ápr. 11. 14:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Nehéz előre megjósolni, sok mindentől függ. Mennyire vagy hozzászokva, milyen tömény alkoholról van szó, mennyi Rivotrilról. Lehet hogy semmit sem érzel, talán csak elalszol, de rosszullét is lehetséges.
2010. ápr. 11. 16:46
 3/7 anonim válasza:
Én egyszer megittam egy pohár bort 5-6 rivotrilra, és a hétből 2 nap kiesett teljesen!!
2010. ápr. 12. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
én nagyon sokáig így csinálam :) még a mai napig is néha: elég jó, végül is fel erősíti az alkoholt, alkoholtól bátor vagy,rivóval még bátrabb, alkohollal faxságokat csinálsz,rivóval mégnagyobb faxságokat,amiket józanul el se tudsz képzelni hogy megtennéd,szóval jó kis cucc,eléggé elcsavar, de könnyen alá lehet becsülni a hatását, úgy érzed nem is vagy beállva, és még még zabálod a rivót, másnap felkelsz azt sem fogod tudni hogy értél haza,mi volt előző este.
2010. ápr. 21. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Pont így van, ahogy az utolsó válaszoló írta, csak én nem akartam reklámozni ezt a "pozitív" hatást..
2010. ápr. 21. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:

nem szabad rá inni :O

ki ne próbáld :S

2010. szept. 9. 14:22
 7/7 anonim válasza:
Most is sorozok ra
2017. febr. 15. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!