Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » TINI LÁNYOK! Hogy fogyak?...

Csalika00 kérdése:

TINI LÁNYOK! Hogy fogyak? 14éves vagyok és le szeretnék egy jó 7-9kgot dobni magamról.

Figyelt kérdés
Mi legyen a napi rutinom? Mit egyek? Lányok ti hány évesek vagytok és hány kilók?

#fogyás #tini #Mitegyekmitne
2017. febr. 16. 22:20
 1/5 anonim válasza:
41%
14 vagyok, sportosabb az alkatom igy az izmaim meg a nehez csontozatom miatt na meg persze egy kis felesleg miatt 55-6 kilo vagyok es kb 158 cm vagyok :(
2017. febr. 16. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy es hany kilo jelenleg? :)
2017. febr. 17. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb 20%-uk úgy fogy, hogy cigizik...
2017. febr. 17. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Kezdj el valamit sportolni, ami érdekel. Jóga, pilates, kosárlabda, kézilabda... Bármi ami érdekel. Ha ezen felül van időd iktass be otthon saját testsúlyos gyakotlatokat, youtubon van egy csomó videó. Étkezésben, tilos a fehér liszt, fehér cukor. Ez azt jelenti, hogy nuku péksüti és az édesség, gyorskaja is tilos. Ha nagyon kívánod az édességet, akkor étcsoki, vagy keress a neten egészséges sütirecepteket (pl. Szaffi fitt, NoCarb nekik vannak jó termékeik is, a NoCarb csokis muffint imádom). Ha valami kérdésed van még nyugodtan írj üzenetet.

L19 172 cm 55kg

2017. febr. 17. 22:08
 5/5 anonim válasza:

A cukros üdítőket cseréld le ásványvízre (persze néha ihatsz üdítőt, attól függ mennyire akarsz lefogyni! :D)

, szabadidődben (ha tudsz) mozogj 1-2 órát, a leghatékonyabb a gyaloglás.

Zsíros ételeket ne egyél,(teszem azt pörköltek) ennél a szakasznál hanyagolnod kell majd a hungarikumokat :D

Mi van még.... hát, nagyjából ennyi.

Igen, nem vagyok lány, de itt most a tippek a fontosak, nem a nemek :D

12/F

2017. febr. 19. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!