Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire vagyok hajlamos a...

Mennyire vagyok hajlamos a hizasra? 150cm,43kg es 14eves vagyok.

Figyelt kérdés
Sajnos nemtudom mar egy ideje elfogadni az alakom es nagyon megbanom amit eszek, es ebbol egyedul itthon probalok kigyogyulni. Egyre rosszabbul erzem magam es az iskolavan is rontottam de probalok javitani es meggyogyulni. Mennyire lehetek hajlamos a hizasra? Mennyi es milyen etwlektol hiznak el nagyon? Vagy mennyi az eleg mertek az en szamomra? Es milyen folyadekokat ihatok? Nagyon hajlamos vagyok a hizasra? Nalunk mindenki csak pocakos es vekony labak, de engem mindenki dicser higy en egy kicsit kivalok kozottuk mivel szep vagyok es vekony de ezt nem nagyon hiszem el. De arra a pontra jutottam hogy szeretnem vegre kigyogyulni es boldogan elni ugy mint tavaly,tavy mindent ettem es max 45-46kg voltam es sokkal boldogabb es az iskolaban is szeretnek javitani,hogy tegyem? Valaki tudna ezekre a kerdesekre segito valaszt adni?
2015. jan. 29. 20:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Sportolj heti 2-3x es kicsit figyelj az etkezesre.

Így nem fogsz elhizni.

2015. jan. 30. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!