Ki hányszor eszik naponta? Ti meg bírtok enni egyszerre egy komplett menüt?
Én megbírok, pont az ellenkezője vagyok az elsőnek. Ha egyszer nekiállok enni, akkor jó sokat eszem, ameddig úgy igazán tele vagyok. Szoktak is furán nézni, mert egy vékony nőtől (45 kg vagyok) inkább az a megszokott, hogy csak csipeget :)
Mondjuk nem eszem sokszor, általában 2x, néha-néha 3x, és nasizni sosem szoktam, étkezések között csak víz és kávé.
Egyszer vagy kétszer, nagyon közel egymáshoz.
Érdekes kérdés. A saját ételeimből simán tudok sokat enni (az összetételével játsztva a napi kalóriaigényem dupláját biztos meg tudnám enni, bár nem minden egyes nap). Étteremben kvázi sosem sikerült elfogyasztanom egy teljes főételt, általában levest és desszertet ettem csak. Vagy előételt ettem főétel helyett. Bár ez akkor volt, amikor még nagyobb volt az evési ablakom.
Általában 1200-1500 kcal az alsó határ, amivel jóllakom , a rekordom (már amikor számoltam is, mert ha nagyon elszállok, nem szoktam) 2800 kcal, de ez utóbbihoz rossz összetételű étel kell és így is nagyon ritka.
Kicsi étkezést nem tudok tartani, főleg akkor nem, ha éhes vagyok. De simán jóllakottan sem. Megéhezem az apró étkezésektől.
Köszönöm szépen a válaszaitokat, megnyugodtam! :D
Ugyanis párom is és az apukája is állandóan azzal "zaklatnak", hogy én milyen keveset eszek, sokkal többet kéne ennem, stb. Nem bírok egyszerre, csak egyfélét enni. Vagy levest, vagy főételt. Továbbá azt sem szeretem, hogy a munkahelyen is többen azzal nyaggatnak, hogy híznom kéne. 165 cm vagyok és 54 kg. Én nagyon jól érzem így magam a bőrömben, max 5 kg még el férne rajtam, de akkor sem vagyok vészesen sovány. Szerintem ez egy rossz berögzülés sokak fejében, hogy mindenkinek "jó húsban" kell lennie. A háziorvosom szerint is ideális a testsúlyom...
A számaid alapján nem hinném, hogy túl vékony lennél, persze nem látlak, de különösebb gond nem lehet a súlyoddal. Ha van energiád, tartod a súlyod és semmi különösebb bajod nincs, akkor olyan nagy probléma nem lehet, hogy nem eszel többet.
Ezt persze nem mindenki látja így. Tudom, milyenek az emberek. Soha nem fogsz mindenkinek megfelelni, akárhogyan is táplálkozol, s ekkor még finoman fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!