A Colonix béltisztító termék hazugság vagy igaz lehet?
ha valakinek olyan bélférgei vannak, mint amiket ott mutogatnak, akkor az kórosan sovány, nem pedig elhízott, és ezzel fog fogyni.
csak nagyon jó reklám. nehogy bedőlj nekik.
De jó, hogy megtaláltam a kérdésed!
Én is olvastam erről régebben és láttam a képeket. A napokban jutott eszembe, hogy csak pontot kellene már tenni az ügy végére.
Miután túlestem az első sokkon, hogy valószínűleg szörnyűségek fognak távozni belőlem, arra gondoltam kipróbálom. Előtte megkérdeztem egy orvost, hogy szerinte jó-e a termék, de csak mellébeszélt, se jót, se rosszat nem mondott (szerintem nem ismerte, vagy nem meri vállalni a véleményét, nem is értem).
Na szóval én is épp emiatt aggódom, hogy nem átverés-e.
A mai világban nem lepne meg, ha esetleg már eleve lenne benne féregpete vagy ilyesmi (én sem vagyok orvos, nem értek hozzá). Elvégre, ha az emberből nem jön ki semmi akkor reklamál, hogy nem hatásos. Ha viszont kijön akkor egekig magasztalja a készítményt és veszi az újabb adagot.
Eddig ezt akárkinek mondtam, totál idiótának nézett. Olyan jó, hogy megtaláltam ezt a kérdést, legalább tudom, hogy nem csak nekem jutott ez eszembe! :)
:DD
Ez a szomorú, hogy ha egyik este ezzel nyitnák a híradót, hogy ilyesmi történt, még különösebb sokk sem érne, manapság egyre több mindent megtesznek a pénzért, szoktak történni hasonlóan durva dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!