Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történik ha vattát eszem?

Mi történik ha vattát eszem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, gondolom egy darabig maradhat a szervezetben, utána kimossák a gyomrom? Mit okozhat?
2010. máj. 6. 07:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha nem betegség miatta vagy kövér, akkor az a legjobb módszer, ha rendszeresen edzel és sokat szaunázol. A szaunázás miatt igyál több folyadékot a szokásosnál. Evés elôtt igyál mindig, hogy kevesebbet tudj enni. NE KOPLALJ. Ne akarj hirtelen lefogyni. Mindent ehetsz, kivéve a túl zsíros dolgokat, a lényeg, hogy ne egyél fehérjét és szénhidrátot együtt. Pl. húst csak zöldséggel. Kenyeret ne sokat. Egyél rendszeresen és számold a kalóriákat. Lehet gáz leülni egy füzettel az asztalhoz, de minden kaján rajta van a kalória szám. Ha jegyzetelsz, akkor jobban be tudod tartani. Nekem a nagynénémék így fogytak le én pedig rendszeres sportolással. Kemény lesz és eltarthat 1 évig is, de a lényeg, hogy szépen fokozatosan fogyjál, ne hirtelen, mert nem szabad a szervezeted megerôltetni. És csinálj tisztító kúrát, hogy megszabadulj a mérgektôl.

Sok sikert!

2010. máj. 7. 16:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Igaz még fiatal vagyok, de azt mondta az angol tanárom, hogy egy hétig CSAK teljes kiőrlésű ételt kenyeret evett és 7 kilót fogyott. Ajánlom, hogy próbáld ki. De ha lehet ne kolbásszal egyed....XP
2010. máj. 7. 18:04
 13/13 anonim ***** válasza:
-ételt
2010. máj. 7. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!