Mi történik ha vattát eszem?
mit szoktak még enni az anorexiások? amit nem kell kiműteni?
am köszi a válaszokat.
Te anorexiás vagy?
Mert akkor inkább azt kellene kérdezned, mit kellene ennem, ahhoz, hogy egészséges legyek. A válasz: kaját, nem vattát.
Hány éves vagy?
Hát szerintem se egyél vattát. Inkább menj orvoshoz. (ha eddig még nem voltál) Ha nem tudsz lefogyni akkor lehet hogy anyagcserezavarod van, vagy pajzsmirigyprobléma vagy bármi más. (amit mi nem tudhatunk) Szerintem egy endokrinológus segíthet, de a háziorvos biztosan tudja hogy hova kell küldenie.
Ha a férjed azért hagyott el mert túlsúlyos vagy akkor ezzel csak magát minősíti. Fel a fejjel!
Na és miért pont a vatta jutott eszedbe, bonyolultabb nem volt?
Jobban jársz, ha kaja helyett (vagy előtt) iszol 5 deci szénsavas vizet, azzal jól eltelsz, nem kívánod a kaját.
köszönöm kdves utolsó, nem tudnál nekem véletlen konkrétabb, mondjuk napi vagy heti lebontású étrendet? amúgy nem nasizom, nem eszem sok kenyeret, mozgok is eleget, állataim vannak, gyerekem, nagy kertem, nagy udvarom.
amúgy a szénsavas ásványvíz sem lehet? mert azt szoktam inni úgy, hogy citromlét öntök bele. a kertimunka elengedhetetlen kelléke ha nagy a hőség. vagy akkor azt sem lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!