Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történik ha vattát eszem?

Mi történik ha vattát eszem?

Figyelt kérdés
Úgy értem, gondolom egy darabig maradhat a szervezetben, utána kimossák a gyomrom? Mit okozhat?
2010. máj. 6. 07:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Műtétet.A vattát nem tudják hogy mosnák ki?
2010. máj. 6. 08:00
 2/13 anonim válasza:
nem túl jó ötlet,tuti műtét!
2010. máj. 6. 08:18
 3/13 A kérdező kommentje:

mit szoktak még enni az anorexiások? amit nem kell kiműteni?

am köszi a válaszokat.

2010. máj. 6. 08:21
 4/13 anonim ***** válasza:
47%

Te anorexiás vagy?

Mert akkor inkább azt kellene kérdezned, mit kellene ennem, ahhoz, hogy egészséges legyek. A válasz: kaját, nem vattát.

Hány éves vagy?

2010. máj. 6. 11:04
 5/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok anorexiás. végső elkeseredett kövér lány vagyok. bármivel próbálkozom, semmi nem segít. leheh hogy nem táplálkozom megfelelő kajákat, de mértékkel eszem. már nincs jobb ötletem. lehet idiótázni is akár, de senki ne akarjon a helyemben lenni. 29 vagyok. elhagyott a férjem is és senkinek nem kellek így. :(
2010. máj. 6. 11:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem se egyél vattát. Inkább menj orvoshoz. (ha eddig még nem voltál) Ha nem tudsz lefogyni akkor lehet hogy anyagcserezavarod van, vagy pajzsmirigyprobléma vagy bármi más. (amit mi nem tudhatunk) Szerintem egy endokrinológus segíthet, de a háziorvos biztosan tudja hogy hova kell küldenie.

Ha a férjed azért hagyott el mert túlsúlyos vagy akkor ezzel csak magát minősíti. Fel a fejjel!

2010. máj. 6. 17:26
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Na és miért pont a vatta jutott eszedbe, bonyolultabb nem volt?

Jobban jársz, ha kaja helyett (vagy előtt) iszol 5 deci szénsavas vizet, azzal jól eltelsz, nem kívánod a kaját.

2010. máj. 6. 19:29
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi, utolsó, ez egy nagyon jó ötletnek tűnik!! de mindenkinek köszönöm. a férjem meg legyen boldog. talán én is az leszek egyszer újra.
2010. máj. 6. 20:10
 9/13 anonim válasza:
A vatta a gyomorba marad, és csak műtéttel távolítható el. De ha fogyni akarsz, akkor ajánlom, hogy szénsavmentes italokat igyál, hanyagold a csokit és a kenyérféléket. egyél nyugodtan (mértékkel persze), de ha lehet a kenyér, csoki, egyéb nasik, szotyi és a zsíros magvak kerüljenek le az étlapodról, ahogy a szénsavas italok is. Nekem orvos írta elő ezt a fajta diétát, egyik hét a tésztáé volt, a másik a húsé, a harmadik a zöldségeké és gyümölcsöké. És mit ne mondjak bevált. pár hónap alatt a 110 kilomból hetven lett, amiből mai napig még dobogatom a kiloimat lefele. Közben persze rendszeresen mozogtam, ha csak napi fél órát, de hasznos volt. Ajánlom próbáld ki, egy próbát megér.
2010. máj. 7. 12:26
 10/13 A kérdező kommentje:

köszönöm kdves utolsó, nem tudnál nekem véletlen konkrétabb, mondjuk napi vagy heti lebontású étrendet? amúgy nem nasizom, nem eszem sok kenyeret, mozgok is eleget, állataim vannak, gyerekem, nagy kertem, nagy udvarom.

amúgy a szénsavas ásványvíz sem lehet? mert azt szoktam inni úgy, hogy citromlét öntök bele. a kertimunka elengedhetetlen kelléke ha nagy a hőség. vagy akkor azt sem lehetne?

2010. máj. 7. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!