Hogy vegyem rá a szüleimet?
Hogyan vegyem rá a szüleimet,hogy a diézámhoz ihassak fehérje shake-et?
Nem akarják megengedni,mert szerintük mű,és később bajom lehet belőle,mert még fejlődik a szervezetem..
Milyen érvekkel próbálkozzak?
Vagy vegyem meg,és igyam titokban?
(csak vacsorát helyettesítenék vele..)
16/L
Egyik rokonom nagyon megszívta a fehérjével. Fiatalabb korában nagy gyúró volt, aztán később megnősült, majd született egy kislánya.
Már a gyerek születése előtt szinte mindenre érzékeny lett. Lisztre, tojásra, tejtermékre mindenre.
Megszületett a kislány és ő is örökölte ezt a sok étel érzékenységet. Alig tud megenni valamit, ha pedig bekerül a szervezetébe, akkor olyan allergiás reakciója van, hogy ha nem kezelik megfullad.
Én sosem próbáltam ezeket, pedig én is edzek, bár csak levezetésként és nem annyira, hogy fehérjét vigyek be a szervezetembe.
Én megfontolnám a helyedben. Nem tudom, hogy nálad milyen hatása lesz, lehet, hogy semmi, de én emiatt a rossz tapasztalat miatt messziről kerülni fogom az ilyen izéket.
Komolyan felakasztom magam:DD
Napi 150-180g feherjet viszek be honapok ota..
SEMMI nincs ami negativ lenne benne.
57kg/180 cm voltam,most vagyok 78kg/180,masfel evre ra.
20-25 g feherje van egy adagban.
Hogy nem fogja fel a kedves agyatok ezt? Miert lenne karos? Nekem meg sincs bajom..:DD
De ugy sem fogjatok megerteni es en sem azt,hogy MIERT nem arra valaszoltok amit kerdez?
19:56
Okes..Nem vitatom,lehet igazad van,de nem mindegy,hogy mit tolt a kedves ismerosod.:)
Nem lesz semmi bajod tole..Csak itt a sok okos akinek rengeteg koze van nem fogja fel,hogy annyi a feherje benne mint 3 tojasban,csak por alakban.:)
Na mindegy...
Most nem arra irtam,hogy addig kell inni ameddig kihalsz tole:DD
Nekem nagyon sokszor kimarad,mikor a feherje megvan maskepp lusta is vagyok megcsinalni..Utolso kajatol fugg,hogy mennyit sikerult bevinni.:)
Nem káros.
Ha ilyesmit vennél érdemes részletesen utána nézned, a gugli segít ebben.(sok kritérium van pl az ár, a laktóz ha pl laktózérzékeny vagy stb).
Fogalmatok sincs miről beszéltek. Minden táplálék kiegészítő sűrített kaja a maga nemében. Persze mesterséges, de semmilyen formában nem káros.
11:32 kedvéért
/És egy kétnaponta való edzés részeként mennyit növelne az izmokon?/
ez nem így működik hogy egykét naponta edzetsz,ha edzeni akarsz akkor csinál vagy keres neten edzéstervet és az alapján edz.
/Tényleg káros lehet a szívre?/
nem káros a szívre,fehérje port természetes étekből állítják elő,előnye hogy gyorsabban felszívódik könnyebben emészthető és mellé még nem foglal sok helyet a gyomorban azaz még többet tudsz enni utána.
/Sima, szerek nélküli edzéssel/
a táplálék kiegészítő nem szer hanem táplálék por formátumban.
/mennyi idő után vehető észre az izomnövekedés?/
kezdőknél gyorsan mérhető változás ami pár hónap múlva lelassul,utána főként a kajádon és az edzéseden meg a genetikádon múlik hogy milyen gyorsan fogsz fejlődni.
Csak aki unatkozik..Ez csak egy kis plussz:D Nem nagy dolog..:)
Mondd meg,hogy nezzenek utanna..Amugy,ugy irtok rola mintha megiszod es,akkor masnapra HULK leszel,pedig..:D
Bocsi,csak egy reszet copyztam,az ekezeteset...
Amugy magadnak szeded,nem masnak..Nekemis nagyanyam meg mas akinek fogalma sincs semmirol bele szol,de el kell engedni a fuled mellett..:)
Olvastasd el azt amit irtam,vagy mondjad nezzenek szet googleben..Reggel este mehet..De fogalmam sincs mennyi feherjet kell bevigyel.:)
Mindeeeegy az..:)
Akkor magas feherje 2-3g/tskg..
Felosztod pl 3-4-5 kajara a napodat.
Szenhidrat,zsirt le,kaloriat ki kell tapasztald mennyi a jo amitol fogysz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!