Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert nem tudok soha jollakni?

Miert nem tudok soha jollakni?

Figyelt kérdés

Egy nap ugy erzem nagyon sokszor eszek, es sosem erzem azt hogy most jol laktam volna. Es mindig tudnek enni. Mitol lehet ez?

Az atlagom a magassagomhoz kepest atlagos, bar egyesek meg igy is vekonynak talalnak,pontos erteket nem tudom megadni. 170 cm 54-56kg kb, nem szoktam merni magam.

Mai napom pl ugy indult, hogy reggeliztem 2 croassontot, sima vajasat. Ittam egy cappuchinot, aztan ettem minipalacsintat, ettem chipset, ettem mini browniebol kb 5 dbot, ettem egy gomboc fagyit tejszinhabbal. Egy talka kb fel deci paradicsom levest , ittam egy forro teat, aztan mekiztem es ettem 1 es fel sajtburgert, meg egy kis adag krumplit ketchuppal es egy kis colat, meg este eszegettem gabonapelyhet, mert kivantam az edesset, de csak ez van es tej sincs.

Vannak napok, amikor tobbet is eszek.

#szeretet #éhség #falanksag
2017. jan. 7. 01:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre is válaszolok!

"Miért nem tudok rendesen jól lakni?"

AZÉRT B+, MERT NEM ESZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És a 9#-esnek igaza van, menj és keress fel egy jó pszichológust.

22 évesen meg inkább szégyen a 54-56 kg, az gyermektest, nem NŐIES test!

2017. jan. 7. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!