Tudna segíteni valaki étrendet ajánlani?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, az elmúlt évben lefogytam kb 7 kilót. Jelenleg 168-9 cm körül vagyok és 55 kg. Sportolok, emellett otthon is eddzek. Segítséget szeretnék kérni. A célom a szálkásítás, készülök az erőnléti felvételire az egyetemre. A válaszokat előre is köszönöm :)2016. dec. 31. 10:09
1/6 anonim válasza:
Gondolom, olvasni tudsz. Keress magadnak olyant, amilyent csak akarsz. Már most mást dolgoztatnál, hogy eredményes legyen a felvételid.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves elso valaszolo! En csak segitseget szeretnek kerni, nem mast dolgoztatni..
Masodik valaszolo, 13,41%-ot szamoltam :)
2016. dec. 31. 15:43
4/6 anonim válasza:
Akkor fejezd be a szálkásítást és kezdj magadra szedni izmot, vagy 10 kgot
Nem mellesleg számolás helyett méresd meg és a testépítés kategóriában kérdezősködj!
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt
2016. dec. 31. 17:20
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én nem bántani akarlak! De akkor kérj segítséget, ha valamit nem tudsz megoldani. No de helyetted gyűjtögessünk, közben nem is ismerünk, ez nonszensz..BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!