Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nincs éhség érzésem?

Miért nincs éhség érzésem?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve nagyon ritkán vagyok éhes. Heti talán 1×.tehát jelenleg tudatosan eszem. Evéssel nincs semmi gondom mert szívesen eszem de éhes akkor sem vagyok. Eddig nem izgatott a dolog mert körülöttem lévő emberek azt mondták biztos pszichológiai dolog.viszont most meguntam és attól félek h lehet daganat vagy rák. Nagyon kezdek parázni. Szedek gyógyszert. Lamolep és tragretol. Milyen orvoshoz tudnék fordulni ?amióta beszéltem egy ismerősömmel azóta nagyon kezdek félni. Valaki kérem segítsen. Köszönöm előre is és boldog új évet kívánok!
2016. dec. 30. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Háziorvoshoz fordulj, majd ő elküld kivizsgálásokra.
2016. dec. 30. 16:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Vérvételen sokszor voltam. Bár nem ez miatt ott minden rendben volt. Lehet olyat igényelni hogy a fejemtöl a lábujjamig minden nézzenek át mindenhogyan.
2016. dec. 30. 16:42
 3/6 A kérdező kommentje:
A fejemet sokszor nézik mrin de ott volt valami ciszta. De azt mondták ártalmatlan. Ez a betegség vagy mi lehet rák vagy daganat ?
2016. dec. 30. 16:46
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Nekem volt egy időszakom, nem hosszú, pár hét, amikor alig ettem. Nem is voltam éhes, nem is akartam enni.

Ez kicsit más, mert valószínűleg nekem valami a lelkemben volt, és rövid ideig, viszont elmúlt. Azt azért megkérdezném, hogy mi a nemed, és a korod, mert ez 13 évesen pl. végképp nem normális, felnőtteknél már gyakrabban előfordul.

És szerintem is háziorvoshoz fordulj :)

2016. dec. 30. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudhatom, de ha félsz, tényleg vizsgáltasd ki.

Nekem sosem gond, ha hetekig nem vagyok éhes, egyrészt a hipochonder ellentéte vagyok, másrészt az életmódom logikus folyománya ez. Az én étrendemen sokan soha nem éhesek, egyesek nem is képesek eleget enni így.

Úgyhogy ha az étrended megváltozott, akkor nem annyira csodálnivaló a dolog. Főleg, ha kevés szénhidrátot eszel.

2016. dec. 30. 22:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Én is a hipochonder ellentetje voltam. Mióta nagyban szoba került a gondom valahogy hirtelen az lettem. De lényegében most is csak az érdekel h valami halálos betegség lehet e mögötte. De ja asszem elmegyek dokihoz mert azért mégse normális jelenség. Még 1 betegség nem hiányzik nekem. Köszönöm ismét boldog új évet kívánok nektek
2016. dec. 31. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!