Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem tudok leállni az alma...

Nem tudok leállni az alma evésről. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jó tudom először nevetségesen hangzik ez a kérdés de nem tudom mit csinaljak. 14 eves lany vagyok a nyaron fogytam 18kg. Semmiképpen nem akarok tovabb fogyni sőt egy kicsit izomba felszedni pár kg-ot. Az lenne a problemam hogy egyszerűen nem tudok ellenállni az almának és egy nap vagy 7-et is megtudok enni. Amugy edzek ,tornazok mindennap 1-1,5 órát és mivel szeretnek kicsit formásabb, izmosabb formát (most sajnos hogy lefogytam tiszta deszka vagyok,de nincs megereszkedve a bőröm hál' istennek) és félek hogy ez az almás dolog akadályoz ennek az elérésében. Amugy nagyjabol rendszeresen szoktam suli időbe kajálni( reggel sok ch,feherje délutan fehérje) de most teljesen rákattantam.. valaki volt már hasonló helyzetben? Hogy tudott erről "leszokni". És egyáltalan baj ez ha ilyen sok gyümölcsöt eszek? Valaszokat előre is köszönöm.

2016. dec. 30. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz napi pár db almától.
2016. dec. 30. 15:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem oda írni hogy nem terembe edzek hanem itthon kis súlyokkal. Szóvak nem egy ilyen nagy súlyos edzéseket kell elképzelni
2016. dec. 30. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, gyumolccsel amugy sem nagyon lehet fogyni, mivel nagy resze cukor. (Illetve viz+vitaminok, ami egyaltalan nem hatrany, a rostok meg jot tesznek az emesztesnek)
2016. dec. 30. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Részvétem :D Én november óta össze vagyok zárva több láda almával és ha jót akarok, egy felet sem eszem... Miközben kedvelem a gyümölcsöket. Nos, önuralom, mit lehet tenni? Eszem más gyümölcsöt, amiből sokkal kevesebb is elég s még jobban is szeretem, úgyhogy nem vesztek sokat. De ha nagyon kell, akkor eszem almát is.

De általánosan nem gond sok almát enni, azt hiszem. Egyetemistaként hazafelé megettem 1 kiló almát egy időben...

2016. dec. 30. 22:03
 5/5 anonim válasza:
Mindent meglehet unni,egyél az almából annyit,hogy megutáld,és akkor nem fogod enni ,ha csak az almaevésről akarsz leszokni.
2017. jan. 20. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!