Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan lehet hízni?

Dj Bax kérdése:

Hogyan lehet hízni?

Figyelt kérdés

170cm vagyok és 57 60kg közt mozgok és azért jó lenne 65 körül lenni az lenne ideálisabb

szerintem. Olyan módot szeretnék a hízásra a mi nem szteroid természetes eredetű nem káros.

NAssolhatok én amennyit akarok semmi szinte nem úgy mint a nőknél hogy nagy hízáshoz vezet

meg van mikor anyum mondja mennyi sokat eszek időnként meg van mikor mondják nem sok amit

eszek de van mikor belém se fér több. " szelet kenyérhez is van mikor megeszek amenynit

kíván tepertőt és moccanni alig birok úgy tele vagyok. HA nem is tűnik mindig soknak

amennyit eszek de ha nem bírok többet enni? SZóval várom az értelmes és hasznos tanácsokat

hogy fel tudjak szedni pár kg t és az megtartan is 1 2 kg külömbséggel ide oda

2016. dec. 30. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Várni kell. 40 évesen tuti hízni fogsz. A 170 centihez az 57 kiló amúgy teljesen jó.
2016. dec. 30. 23:00
 2/5 A kérdező kommentje:
hát ne mazt mondom hogy nagyon vékony vagyok de 1 fix 60 vagy 63 lehetne azt még nem bánnám meg hallottam valami tömegnövelőkről csak hogy ezek természetesek e vagy van e természetesbe is meg hogy működik hogyan kell őket használni?
2017. jan. 2. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmikeppen se zabalj, mert azzal csak artasz magadnak. Szerintem tomegnovelo etrendet kene kovetned, mint a testepitok. Szoval annal annyi a lenyege, hogy 3 orankent minosegi taplalekot vegyel magadhoz, azaz nincs cukor,feher liszt,vaj,margarin, etolaj es ehhez rendszeresen sportolni. Sok sok szenhidratot kene enned, de minosegit,ami laktat es tele van rostokkal pl. zab, teljes kiorlesu tonkolylisztbol keszult termekek,riz(szinte az osszes gabona)zoldsegek, a gyumolcsok csak mertekkel. Emellett nagyon sok feherjet is enned kene,amit allati feherje forrasokra alapozol, fokent a tojas, husok, halak, tejtermekek(inkabb a zsirszegeny valtozat) es persze a tejsavo feherje. A zsirokat mertekkel kene fogyasztani, foleg magvakbol(nem sozott), oliva es kokuszolajbol, avokadobol kene fedezni.
2017. jan. 6. 23:53
 4/5 A kérdező kommentje:
már a hízáshoz is így figyelni kell ez röhely mert még hogy aki fogyni akar annak kell az oké
2017. jan. 8. 19:40
 5/5 A kérdező kommentje:
és a tésztát imádom sokat megeszek belőle tejföllel főleg
2017. jan. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!