Hízni szeretnék. Most 43kg vagyok és azt írja a Kalória bázis hogy ideális testsúly a magassághoz 53Kg. Tipp? F15
az baj ha ez: [link] :---->Kalória igény
a tevékenységek alapján:1681.16.
Mi a kérdésed?
Az tuti, hogy többet kell enned. Nem tudhatom a kalóriaigényedet, természetesen, ez kiszámolhatatlan, tapasztald ki, ha nem nő a tömeged, emelj a kalórián. Persze jó étrend mellett.
A kalóriatöbblet hizlal. Lehet az bármi (csak persze pl. salátából nem tudsz annyit enni, a növényre gondoltam).
Vannak esélyesebbek, de emberfüggő, hogy pl. a zsíros ételektől inkább könnyen fogysz vagy hízol. Mivel azok általában jobban laktatnak és a zsírnak nincs inzulinválasza, hormonálisan sem támogatja a hízást (amit persze felülbírál az, hogy többletben eszel-e). A szénhidrát általában kevésbé laktat, de van, aki vígan fogy vele s a térfogat is segíthet a jóllakásban, márpedig egy szénhidrátos étel könnyen tud jóval térfogatosabb lenni (egységnyi kalóriához nagyobb térfogatú), mint egy töményen zsíros.
Én egy jó étrendből indulnék ki mindenképp.
Tömegnövelőt max. akkor keress, ha tényleg, igazán képtelen vagy rendesen enni. Az lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!