Mi bajom lehet?
Február óta rejtélyes bajom van, konkrétan a köldököm alatti alhasi részemmel. Olyan keménynek érzem a jobb oldalon, és mind az alhasam mind a bal, mind a jobb oldalán érzem ezt az enyhe, tompa fájdalmat, ami néha kisugárzik mind a jobb és mind a bal oldalamra, illetve a hátamba is ezeken az oldalakon, valamint az oldalam is picit keményebbnek érzem a jobb oldalon
Lázam nincs, hasmenésem sem, hányingerem sincs, hányni sem hánytam, székletem is rendben van. Rejtőzködő vakbélre gondoltam, anyám szerint viszont csak stressz van a háttérben. Májusban voltam vérvételen, az normális lett, illetve gyomortükrözésen, ahol refluxot állapítottak meg nálam.
17/F
Holnap megyek be háziorvoshoz, kérek tőle beutalót ultrahang vizsgálatra. Probiotikumot próbáltam 1 hétig, nem sok haszna van.
Tegnap felfedeztem, hogy medencecsontom felett picivel, az oldalamnál ha benyomom, érzek egy erős, kemény valamit, amit ha benyomok fáj.. lehet hogy sérv?.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!