Most lesz 5. napja hogy nem ettem. Nagy bajom lehet belőle? 17/L
Egyél mindenképpen, a gyögyuláshoz is rengeteg energia kell. Próbáld meg a piritós kenyeret jó sok fokhagymával (antivirális szer), nekem jól szokott esni.
Jobbulást! :)
Egyél sok húslevest.
Betegen normális, hogy nem kívánja az ember az ételt, de 5 nap nekem nagyon soknak tűnik. Nagyon legyengülhetsz ettől. Antibiotikumot szedsz? Iszol elég folyadékot (víz, gyógyteák)?
Ha amúgy egészséges fajta vagy és kezdetben nem volt tápanyaghiányod, ennyi miatt nem aggódnék, ekkora böjtöt bírnia kell az embernek. De most már mindenképpen egyél! Engem már frusztrálna a fehérje- és zsírhiány, hiányozna a zöldség és a gyümölcs frissessége, minimum ilyesmit ennék, olyan formában, amire képes vagyok. Speciel tömény szénhidrátot (keksz, krumpli) pont nem ennék rá a ketózisra, amúgyis az az egyetlen makrotápanyag, ami nem esszenciális, a fehérje sokkal fontosabb. De persze ha azt tudod megenni s arra vágysz, edd azt. Remélhetőleg érzed, mi neked az elég könnyű étel, ne terheld meg magad valami töménnyel.
Egyszer 4,5 napig nem ettem, kutya bajom se lett, de akkor már igencsak kellett az üzemanyag... A szédülés normális, egyél, szinte tökéletesen bizonyos, hogy hamar elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!