Tavi kagylót fogyasztottam, mennyire lehet bajom belőle?
Figyelt kérdés
Tavi kagylót ettem csütörtökön olyan 7-8 felé utólag rájöttem mekkora hülyeséget csináltam. Csütörtökön belementem a tó vizébe fürödtem benne ma voltam az ügyeleten és a doktornő aztmondta, hogy kicsit bevan gyulladva a torkom és köhögök is. Csütörtök óta 38-40 fokos lázam van elég nehezen tudom levinni csak hűtőfürdővel és lázcsillapítóval de akkor is lemegy olyan 37-38-ra és aztán óra múlva megint felmegy a lázam van egy enyhe hányingerem de hányni azóta nem hánytam hasam se megy. Mennyire lehet ebből bajom? És, hogy tudnám kikurálni magam?2014. júl. 19. 20:32
1/2 anonim válasza:
Mi délen esszük jól elkészítve,nekem speciel semmi bajom tőle.
Nyersen etted?
Hánytatásnak,ilyeneknek már nincs értelme,sok folyadék
2/2 A kérdező kommentje:
Grillre ráraktam és jól megsütöttem.
2014. júl. 20. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!