Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Apa egy nap ötször szétf. Sa...

Apa egy nap ötször szétf. Sa a wc-t. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem vírus miatt, hanem mert megeszik mindent. Utána megy kiadni magáböl és megint töm, 120 kg. A szüleim nem adnak a higiéniára, én szoktam pucolni a wc-t Domestossal. Nagyon flek, hogy elkapok valamit és tampont se higiénikus fostos wc felett cserélni.

Iszonyú igénytelen szüleim vannak. A bűzről ne is beszéljünk, ha bent volt 1 óráig megközelíthetetlen a környéke. Ráadásul egyben van a wc a fürdővel.

2016. nov. 26. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Köszi kérdező, majdnem leestem a székről a röhögéstől. :D
2016. nov. 26. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
énis xd
2016. nov. 26. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek. Nekem a volt apósom ilyen. Minden étkezés után WC-re ment és volt olyan,hogy még a földre is ment a hasmenéséből. Mit csináltam? Takarítottam és közben mondtam a magamét. Persze hiába. De nekem "szerencsém" volt,mert mikor elváltam ez megszűnt. De addig 13 éven keresztül nem lehetett változtatni rajta. Nagyon sajnállak,átérzem a problémád,de ez van.
2016. nov. 26. 23:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem vicces, nem én találom ki.

Mondtam már neki, hogy menjen el egy kivizsgálásra, kapott beutalót, de még mindig nem járt ott. Ha kicsit rendbetenné az étkezést már javulna helyzet. De ő bevesz egy Lopediumot és zabál tovább, ahelyett hogy törődne az egészségével.

Anyámat nem érdekli, neki jó, ha két hétig is fostosan áll a wc. Én félek a fertőzésektől, de mindig én sem mászkálhatok utána a wc-re takarítani.

2016. nov. 27. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!