Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van itt lisztérzékeny? Ti...

Van itt lisztérzékeny? Ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 20:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Amikor megtudtam nekem az villant be, hogy végre megvan miért vagyok pálca vastagságú, és megfogok gyógyulni..

úgy értem ,hogy 15 évesen tudtam meg 37! kilósan,hogy lé vagyok.ma pedig 75 és 20 éves..

akik még akkor láttak ma rám se ismernek

én egyáltalán nem éltem meg tragédiának,mivel azóta nincs semmilyen bajom( nem megy a hasam örökké,nem vagyok ropi..)

egyedül a sört sajnálom, igaz lehet külön nekünk valót 450ft.. :S

édesanyám szerencsére nagyon finoman tud ezekből a lisztekből főzni, meg se mondja az ember, hogy nem "normális" lisztből vannak a kaják..

és mivel így hozta a sors én is tudok főzögetni :)

és egyszer se csábultam el!! többet vesztek vele, mint nyernék szerintem

2010. júl. 19. 18:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is 15évesen 35kg voltam,de sajnos akkoriba még nem igazán tudták,hogy mitől van.Egy teljes évtizedig éltem úgy,hogy nem tudtam mi a bajom:(((
2010. júl. 20. 06:55
 13/14 anonim ***** válasza:
20 vagyok,ma reggel tudtam meg...pocsék érzés...még csak 1 napja diétázok de már kiráz a hideg mindentől..és ha ez nem elég,akkor 3hónapig teljes tejmentes diéta...nem fogom kibírni...
2011. máj. 7. 01:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ki fogd bírni! Én 30 évesen tudtam meg. Ennek lassan 3 éves, és azóta nem bűnöztem. Mondjuk, nekem is rettenetesen nehéz!!!
2011. máj. 7. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!