Van itt lisztérzékeny? Ti hogy viselitek?
puffadok, hol hasmenésem van, hol székrekedésem. ha rossz kedvem van, akkor nagyon dühös vagyok rá, de jó hangulatomban nem is veszem észre. néha engedek a csábításnak, egy egy péksüti, keksz stb... aztán persze szidom magam, hogy minek kellett, nem érte meg. :)
2010. máj. 1. 16:18
2/14 A kérdező kommentje:
és hogy bírod hogy pl. jóformán semmi étteremben nem ehetsz? Vagy, ha megkínálnak valahol.
Én is LÉ vagyok. 1,5 éve tudom. Elég nehezen bírom, pláne, hogy nekem nem voltak igazán tüneteim előtte, így túl sok jótékony hatását nem érzem a diétának. Nekem is az a legnehezebb, hogy sehol nem tudok enni, ha elmegyünk otthonról. Mindig vinnem kell magammal enni. Ja, és már nagyon unom a házi kenyeret. Megennék egy jó kis gluténes zsemlét vagy kiflit és még sorolhatnám...
2010. máj. 6. 23:18
4/14 A kérdező kommentje:
Úgy tényleg rossz lehet, ha nem is igazán érzed a hatását. Én nagyon érzem, nagyon rosszul vagyok a gluténestől, de akkor is nehéz betartani. Nálam inkább a véletlenekkel van baj. Sokmindenbe belerakják, amire nincs is ráírva.
Sziasztok! én kilenc éves korombna tudtam meg hogy LÉ vagyok, most februárban töltöttem a 18.szülinapom:)
Mondhatjuk hog y aféléletemet már lediétáztam és nagyon nem szeretem.
Azért ohzzászoktam, de még emlékszem milyen volt a finom kakaóscsiga íze és olyankor baromi nehéz.
ha halálomon leszek akkor tuti fogok egyet enni, de addigis marad a hibát nemtűrő diéta :(
Engem általába asajnálkozások készítenek ki, holott én is sajnálom magam. ennél sza*abb egy betegséget nem nagyon ismerek.
Már ne haragudjon meg senki, de beteg is vagyok meg nem is. Élek is meg nem is:S Körülbelül olyna mitnha levegőt nem vehetnék...ezt valaki nagyon jol kitalálta..
2010. jún. 1. 18:07
6/14 A kérdező kommentje:
ehetünk mi is kakaóscsigát.... csak a miénk száraz, kissé ragacsos, az íze nos...arról inkább nem beszélnék....
Még csak frissen elmennek ezek a péksütemények, meg kenyerek, de már másnap... Én már rettenetesen kész vagyok ettől a diétától, de megéri, mert emiatt születhetett meg a fiam:-)
2010. jún. 4. 22:46
az igaz hogy a LÉknél sokkal több vagy sűrűbb a folyás???
2010. jún. 5. 09:04
9/14 A kérdező kommentje:
Jah, ez mindig egy jó kérdés: mit együnk ma?
utolsó: szerintem ez hülyeség, de ha igaz is lenne, egy mifélénknek az lenne a legkisebb baja
25évesen tudtam meg.Baromi rossz ,ráadásul a kislányom meg tejérzékeny lett.Képzelhetitek,kész rémálom főzni:)))
2010. júl. 13. 08:12
Kapcsolódó kérdések: