Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi segít órákon belül a...

Mi segít órákon belül a székrekedésen? A vége fele van megakadás.

Figyelt kérdés

Eléggé erőlködnöm kellett és másodjára kijött pár darab golyószerű széklet, de nem sikerült normál módon mindent kiüríteni és nem is erőlködtem tovább. Szombaton voltam utoljára wc-n, akkor azért sok jött. De most is kéne úgy érzem, bár már délután óta elment a székelési inger, szóval azóta ittam melegvízet citrommal kis sóval, plusz most gyümölcsöt és lenmagvas kefírt majszolgattam, de még semmi. Szerintetek reggel még mit csináljak, hogy jobb legyen a helyzet? Vékony alkat vagyok egyébként.

Már csak a kúp, vagy normál hashajtó segíthet? Vélemények? Nyilván így este már alapból nem vagyok hozzászokva az ürítéshez és ezért nem kell mennem. De kicsit most kétségbe vagyok esve, hogy mit tehetnék még, holnap meg pont munkahelyi orvosi vizsgálatra kell menni, illetve utána munkába, és nem fogok akkor délutánig majd wc-zni itthon...

#székrekedés #has #WC #emésztés #gyomor #széklet #WC-zés #emésztés gondok #nehéz széklet #megakadt széklet
2016. nov. 21. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kávé, kóla , sok víz, rostos cuccok, szilva , káposzta.
2016. nov. 22. 17:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Azóta megoldódott voltam ma , nem volt annyira nehéz, de azért kemény volt a széklet.
2016. nov. 22. 20:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Most délután ismét nem sikerült csak picit, viszont szerintem az is közrejátszik, hogy én mindig délelőtt mentem el kb. most viszont a munka miatt csak az esti órákban tudok, viszont akkora már tényleg nincs ingerem és igy nincs az a löket, hogy kijöjjön a keményebb széklet.
2016. nov. 23. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Glicerines kúp
2016. nov. 24. 13:00
 15/17 A kérdező kommentje:
De az nem oldja meg az emésztési gondokat ugye.
2016. nov. 24. 18:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de meghozza az ingert.
2016. nov. 25. 07:53
 17/17 A kérdező kommentje:
És milyen gyorsan fog hatni a kúp hány perc? Illetve ha kemény a székletem akkor is jó lesz?
2016. nov. 25. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!