Mindig megakad a gyógyszer a torkomon, a kulcscsontom magasságában érzem. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
A legkisebb gyógyszer is megakad, alig megy le és megáll. Érzem is, ha akarnám vissza is tudnám köhögni. Ha eszek utána talán lemegy, de mindig érzem mintha ott lenne, de lehet fantomfájdalom is. Az étel sosem akad meg, viszont mindig sok a váladékom. Lehet amiatt akad meg?2016. júl. 28. 00:14
1/2 anonim válasza:
Nem akad meg, csak úgy érzed, egyél utána mindig egy kis kenyeret és igyál, persze egy gégészeti kivizsgálás nem ártana. Amúgy én is sokszro ezt érzem, refluxos vagyok, szerintem attól van nekem.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem tényleg megakad, ha eszek kenyeret és alig rágom meg majd úgy nyelem le akkor szoktam érezni, hogy halad tovább. Addig ott van :/ De akkor megnézetem
2016. júl. 28. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!