Hogy álljak le a bulémiával? Van valamilyen gyógyszer?
1 éve vagyok bulémiás és abba kell hagynom. Voltak durva pillanatok (pl: egesz nap dietaztam reggel kave, 10kor kave ebedre ket szelet pufirizsa meg egy alma egesz nap 2,5l viz... aztan vacsira 2 szelet extra pizza , egy kurtoskalacs, egy túrós batyu és egy meggyes retes hazafele otthon 1 joghurt, egy csomag keksz, egy virslis péksüti és két rántott csirkemell darab. aztan kagyloztam egyet apa kifejezesevel elve.... mert mar annyira elfajult a dolog h elottuk sem tudom titkolni.) es meg sorolhatnam a hasonlo borzalmakat... nagyon sajnalom azt a rengeteg penzt is amit lehuztam a klotyon de ami fontosabb az egeszsegem. Ma reggel ugy döntöttem hogy huhh há hajra. Abbahagyom. Egesz nap ettem ket almat 2 pufirizsat es 1,5l vizet ittam. Estefele ertem haza es annyira nem is voltam ehes.Sot szinte egyaltalan nem de vegul ugy dontottem jo ha vacsizok meg kell tanulnom ujra a merteket es ettem egy parolt csirkecombot es kb 15dkg kaposztasalit es almapaprikat. Aztan belendultem kb 1 ora mulva a konyhaba ahol eppen vacsiztak... Megettem meg kb 50dkg salit es egy rantott csirkecombot.Tudtam h ez annyira nem hizlal de elnehezitett/eltelitett ugyhogy inkabb megszabadultam tole.
Kb erre ra 4orara meglattam egy csomag fehercsokis kokuszos kekszet amibol 3x4 dbot megettem egy mezesvajas zsomlevel.Rohantam a mosdoba es kihanytam.Borzalmas leírni.(wáhh. hogy jutottam idaig?!:c) A keksz nem nagyon jott ki.Ezert idegemben megettem az utolso 4dbt is + egy rantott csirkecombot.Viz.Viz.Viz. Es ki.Fel oran keresztul szenvedtem a wc kagylo folott de v feloldodott v a beleimben volt mar sajnos de nem nagyon ereztem az izet mikozben hanytam. (Nagyon gáz.. de ez van.) Mar sirtam es a gyomrom is ég(ett) a szam mar piros volt, és a torkom is faj(t).Az egesz kezemet a huvelykujjamat leszamitva lenyomtam a torkomon.A hanyas vegen mar csak viz szeru savas nyalkas, keseru anyag jott ki de ketlem h a keksz is kijott volna. Holnap megint ugy kelek fel hogy tegnap is elrontottam.Es ezt mar a lelkem is nehezen viseli.Lassan depressziv a gondolkodasom az evessel kapcsolatban.Mit tegyek??? Van valami gyogyszer v ultraerős étvágycsökkentő? Esetleg valaki tudna nekem ajanlani? Az sem nagyobb baj a jelenleginel ha akar speed tartalmu is, szerezhetnék spurit es mar rendesen azon kattog az agyam egy ilyen negativ eset utan hogy elkezdjem fogyokura ill. nem is nagyon kell fogynom, sulyfenttartas szempontbol tolni.Segítsetek!!!!!!
Pszichológus, de neked már orvosi segítség kéne. Bár, a szüleid helyében már kórházba vittelek volna, bentlakásra.
Bár mindkettő egy fs.z, amiért simán elnézik, hogy tönkreteszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!